LOST tam olarak ne anlatıyor?

İçindekiler:

  1. LOST tam olarak ne anlatıyor?
  2. LOST Dizisi toplam kaç sezon?
  3. LOST izlemeye değer mi?
  4. LOST dizisi nereden esinlendi?
  5. Lost Jack öldü mü?
  6. Lost Michael nasıl öldü?
  7. Lost finali nasıl bitti?

LOST tam olarak ne anlatıyor?

Lost, Amerikan drama televizyon dizisidir. Program, Sidney, Avustralya'dan Los Angeles, Amerika Birleşik Devletleri'ne uçan bir yolcu uçağının kaza yapması sonucu Güney Pasifik'te gizemli bir adaya düşen kazazedelerin hikâyelerini konu edinmektedir.

LOST Dizisi toplam kaç sezon?

Abrams ve Damon Lindelof tarafından yaratıldı. Altı sezonu yayınlandı ve şovun önceki bölümlerini özetleyen birçok klip de yayınlandı.

LOST izlemeye değer mi?

Ve en sonunda yapımcılar öyle bir heyecan ve beklenti oluşturdular ki, finali kimseyi tatmin etmedi ve dünyadaki hayranlarının büyük bir bölümü hayal kırıklığına uğradı. Lost, bizim için 0 izlenmesi gereken yapımlardan biri.

LOST dizisi nereden esinlendi?

Lost ile İlgili Kısa Kısa... -Dizi aslında Tom Hanks'in "Cast Away" filminden esinlenilmiş. -Dominic Monaghan da Sawyer rolü için gelmiş ama Charlie olarak çıkmış. (bende gitsem Sawyer rolü için giderdim) :) -İki saatlik pilot bölüm 13 milyon dolara mal oldu.

Lost Jack öldü mü?

Dizinin sonunda adayı korumak için seçilmiş olan Jack, adanın kalbine inerek Kara Duman'ı yok etmeyi başardı. ... Dizinin ilk karesi Jack'in gözünü açmasıyla başlamıştı. Ve finalde gözünü adada ilk açtığı noktada öldü.

Lost Michael nasıl öldü?

nasıl öldü: michael, ana lucia'yı öldürdükten hemen sonra onu da vurmuştu. nasıl öldü: ben'i ele geçirmek için widmore tarafından adaya getirildiklerinde, locke tarafından sırtına bıçak saplanarak öldürüldü. nasıl öldü: alex ve karl ile kaçmaya çalışırken widmore'un bir adamı tarafından vuruldu.

Lost finali nasıl bitti?

Dizinin sonunda adayı korumak için seçilmiş olan Jack, adanın kalbine inerek Kara Duman'ı yok etmeyi başardı. Bu sırada ağır yaralandı ve adayı koruyacak yeni kişi olarak Hurley'i seçti. ... Dizinin ilk karesi Jack'in gözünü açmasıyla başlamıştı. Ve finalde gözünü adada ilk açtığı noktada öldü.