Güvercinlerde yeşil ishal ne iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Güvercinlerde yeşil ishal ne iyi gelir?
  2. Güvercin boku hangi renk?
  3. Yetişkinlerde zehirli ishal nasıl geçer?
  4. Güvercin dışkısı ne ise yarar?
  5. Hipradoxi nasıl kullanılır?

Güvercinlerde yeşil ishal ne iyi gelir?

### 1. tip “kurgan yeşil bol sulu ishali olanlar” için hastalığın tedavisi: 5-7 gün boyunca ağızdan bir damla Pen/strep 20/20 inj. isimli ürünle başarı elde edildi. ilaçla birlikte mutlaka; süt veya yoğurt+kandaki düşüşün önüne geçmek için 3-5 damla pekmez+multivitamin+selenyum e+bu karışımın içine bebe bisküvisi ...

Güvercin boku hangi renk?

Sağlıklı güvercin koyu renkli ve kıvamlı dışkılar yaparlar sağlıksız güvercinler cıvık ve genellikle sarımtırak ve yeşil renkli dışkılar yaparlar. http://www.mehmethocam.com.

Yetişkinlerde zehirli ishal nasıl geçer?

Zehirli ishali geçirmek için herhangi bir ilaç bulunmaz. Ancak uzman hekim tarafından yapılan kontroller sonucunda ateş ve kusmayı önlemek için ilaçlar kullanılır. Bu hastalığın tedavisinde antibiyotik kullanılmaz. Özellikle bebeklerde mutlaka aşı yapılır.

Güvercin dışkısı ne ise yarar?

Güvercin gübresi tarımın dışında süs bitkilerinin üretiminde de kullanılır. Güvercin gübresinin kullanımının fazla olduğu bölgelerde yetiştirilen bitkilerde vejetatif gelişimi çok olur, bitkilerde olumsuz durumlara karşı direnç artar ve ürün kalitesinde iyileşme görülür.

Hipradoxi nasıl kullanılır?

Veteriner hekiminiz başka bir şekilde kullanımı tavsiye etmediği sürece, tavuk, güvercin, muhabbet kuşu gibi kanatlılara sadece içme suyuna karıştırılmak suretiyle, 1 litre içme suyuna 0,5- ila 1 ml arasında hipradoxi eklenerek oluşturulan ilaçlı su 3-5 gün süreyle hayvanlara verilir. domuzlarda ise 1 litre içme suyuna ...