IBB portal ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. IBB portal ne işe yarar?
  2. IBB wifi nasıl kayıt olunur?
  3. IBB WiFi paralı mı?
  4. IBB Özgeçmiş girişi nasıl yapılır?
  5. IBB WiFi ne zaman kuruldu?
  6. Beltur da internet var mı?

IBB portal ne işe yarar?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin şeffaf yönetim anlayışının bir parçası olarak halka açılan 'Açık Veri Portalı'; araştırmacılara, öğrencilere ve meraklılara İstanbul özelinde veriler sunan bir sistem. İBB Açık Veri Portalı sayesinde toplu taşıma, trafik, doğal gaz kullanımı gibi konularda veriler elde edebiliyoruz.

IBB wifi nasıl kayıt olunur?

İBB'NİN WIFI'INA NASIL BAĞLANILIR? Toplu taşıma araçlarında eğer telefonunuz İBB'nin WI-FI ağını görüntülerse, sisteme üye olabilmek için "kayıt ol"a tıklıyorsunuz. Daha sonra cep telefonu numaranızı yazmanız ve şifre seçmeniz için yönlendiriliyorsunuz.

IBB WiFi paralı mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, vatandaşlar ve turistlere güvenli ve erişilebilir telekomünikasyon hizmetleri verilmesi kapsamında; meydan, cadde, park-bahçe, spor, kültür merkezleri, sosyal tesisler, üniversite, hastane ve toplu taşıma araçları gibi birçok kamusal alanda “İBB WiFi” ismiyle verilen ücretsiz ...

IBB Özgeçmiş girişi nasıl yapılır?

Kariyer İBB'ye ana sayfa üzerinde bulunan “Üye Ol” butonuna tıklayarak üye olabilir ve özgeçmişinizi oluşturabilirsiniz. Kariyer İBB'ye sitemizin sağ üst kısmında bulunan “Üye Ol” butonuna tıklayıp üye olduktan sonra profil sayfanızda bulunan “Özgeçmişim” alanına gelerek özgeçmişinizi oluşturmaya başlayabilirsiniz.

IBB WiFi ne zaman kuruldu?

Ücretsiz İnternet Projesi İBB tarafından tarihinde 27 lokasyonda aynı anda hizmete girmiştir. İSTTELKOM olarak hedefimiz ibbWiFi internet hizmetlerini, inovatif en son teknolojiler ve kaliteyle bütünleştirip kamusal alanlar başta olmak üzere tüm İstanbul geneline yayılımını sağlamaktır.

Beltur da internet var mı?

Pandemi döneminde, hastanelerde bulunan BELTUR kafelerde, sağlık çalışanları ve hasta yakınları için başlatılan ücretsiz internet hizmeti sürüyor. Ayrıca milli bayram ve özel günlerde tüm lokasyonlarda sınırsız (kotasız) ve ücretsiz internet kampanyaları da devam ediyor.