Sidney kaçıncı saat diliminde?

İçindekiler:

  1. Sidney kaçıncı saat diliminde?
  2. Avustralya kaç saat önde?
  3. Disney'de saat kaç?
  4. Sidney hangi ülkeye ait?
  5. Avustralya Türkiyeden kaç saat?
  6. Avustralya hangi yarım kürede yer alır?
  7. Avustralya Türkiyeye uçuş var mı?
  8. Avustralya kuzeyde mi güneyde mi?
  9. Sidney güney yarım kürede mi?

Sidney kaçıncı saat diliminde?

Zaman Dilimi: Sydney Australian Eastern Standard Time (AEST: Doğu Standart Zaman Dilimi)'inde yer alır. Türkiye saatinden 7 saat ileridir.

Avustralya kaç saat önde?

Avustralya ile Türkiye arasında da farklı meridyenler üzerinde bulunmalarına bağlı olarak 7 saat zaman farkı bulunmaktadır. Türkiye, Avustralya saatinden 7 saat geridir.

Disney'de saat kaç?

Disney'de saat 13:00 26 Eylül Pazar iken Türkiye'de 21:00 dir.

Sidney hangi ülkeye ait?

Sidney
Sidney Sydney
ÜlkeAvustralya
EyaletYeni Güney Galler
Kuruluş1788
Şehir statüsü1842
11 satır daha

Avustralya Türkiyeden kaç saat?

Türkiye ile Avusturalya Arası Uçakla 17 saat 47 dakika sürmektedir. Türkiye - Avusturalya arasındaki uçuş mesafesi 12456 km dir. 12456 kilometrelik yol direkt uçuş ile ortalama olarak 700 km/h hızla giden bir yolcu uçağı ile yaklaşık 17 saat 47 dakika zaman almaktadır.

Avustralya hangi yarım kürede yer alır?

Avustralya ya da resmî adıyla Avustralya Topluluğu (İngilizce: Commonwealth of Australia), Güney Yarım Kürede yer alan kıta ülkesi. Hint Okyanusu ve Büyük Okyanus arasında uzanır. Okyanusya kıtasında bulunur ve kıtanın çok büyük bir bölümünü kaplar.

Avustralya Türkiyeye uçuş var mı?

Türkiye Avustralya arasında her gün 353 sefer gerçekleştirilir. Türkiye Avustralya arasında en sık uçulan şehirler: İstanbul, Melbourne ve Ankara. Avustralya içinde en çok uçulan şehirler Sidney, Melbourne ve Brisbane.

Avustralya kuzeyde mi güneyde mi?

Tamamı güney yarım küresinde bulunan Avustralya, güneydoğu ucundaki Tasmanya adasıyla birlikte 10°-43° güney enlemleri (York Burnu - Tasmanya'nın güneyi) ve 113°-153° doğu boylamları (Steep Point Burnu - Byron Burnu) arasında uzanır.

Sidney güney yarım kürede mi?

Sidney, 3.765,86 km, güneyinde, ekvator olduğundan, güney yarım kürede bulunur. ... Sidney den Güney Kutbu'na, 6.240,72 km kuzeyindedir.