Havacılık Yönetimi Açıköğretim var mı?

İçindekiler:

  1. Havacılık Yönetimi Açıköğretim var mı?
  2. AÖF havacılık yönetimi ne iş yapar?
  3. Havacılık Yönetimi hangi alanda yüksek lisans?
  4. Havacılık Yönetimi Yüksek Lisans Ne iş yapar?

Havacılık Yönetimi Açıköğretim var mı?

Program, yukarıda özetlenen nitelikleri kazandırmayı amaçlayan dersleri açıköğretim yöntemiyle geniş kitlelere ulaştırarak, havacılık konusuna her kesimden ilgi duyanlara eğitim olanağı sunmaktadır.

AÖF havacılık yönetimi ne iş yapar?

Havacılık Yönetimi, havacılık sektöründe yer alan işletmelerin; pazarlama, finans, muhasebe başta olmak üzere gerekli her türlü operasyona dayalı faaliyetin kalite, kontrol ve emniyetini denetleyecek yetkin personellerin yetiştirilmesini amaçlayan akademik bir disiplindir.

Havacılık Yönetimi hangi alanda yüksek lisans?

Havacılık Yönetimi yüksek lisans programı, havacılık faaliyet alanlarında hizmet veren havacılık sektöründeki kuruluşların uçuş operasyon, emniyet yönetimi, pazarlama sorumlusu gibi yönetim ve alt kademe pek çok departmanlarında çalışabilecek nitelikli insan kaynağını yetiştirmektedir.

Havacılık Yönetimi Yüksek Lisans Ne iş yapar?

Havacılık Yönetimi Bölüm Mezunu İş Olanakları Nelerdir? - Uçuş pazarlama firmaları gibi çok geniş alanlarda çalışabilir. Bu sektörde çalışmak isteyen kişiler planlama, süreç yönetimi, kalite kontrol yönetimi operasyon yönetimi üzerinde çalışmalarda bulunur.