Fenerbahçe taraftar kart ne ise yarar?

İçindekiler:

  1. Fenerbahçe taraftar kart ne ise yarar?
  2. VakıfBank Taraftar Kart nedir?
  3. Fenerbahçe Kart sahibi nasıl olunur?
  4. Fenerbahçe Taraftar Kart hangi bankalarda var?
  5. Vakıfbank Fenerbahçe Kredi kartı nedir?
  6. Hangi bankanın taraftar kartı var?

Fenerbahçe taraftar kart ne ise yarar?

350 TL ve altındaki alışverişlerinizi, kartın temassız özelliği sayesinde hızlı ve kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Classic, Gold ve Platinum özelliklerinde sunulabilen kartın taraftar kart özelliği sayesinde Kulübün sağladığı öncelikli bilet alma, Fenerium'larda indirim, gibi ayrıcalıklardan da faydalanabilirsiniz.

VakıfBank Taraftar Kart nedir?

VakıfBank Taraftar Kartlar takımına destek olmak isteyen taraftarlar için Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Antalyaspor, Gaziantepspor ve Diyarbakırspor Taraftar Kart'larını sunmaktadır.VakıfBank Taraftar Kartlar ile Worldcard'ın bütün özelliklerinden faydalanırken sürpriz hediyeler kazanabilir ve özel ...

Fenerbahçe Kart sahibi nasıl olunur?

fenerbahce.org web sayfasında kayıt adımlarını tamamlayarak ister 3 operatörden 6662 kısa numarasına TARAFTARKART, FENERBAHCE ya da FBSK yazıp SMS göndererek kolayca Dijital Taraftar Kart alabilirsiniz. Operatörünüz üzerinden mobil ödeme yöntemiyle haftada 7 TL karşılığında Dijital Taraftar Kart sahibi olabilirsiniz.

Fenerbahçe Taraftar Kart hangi bankalarda var?

  • TEB.
  • Türkiye Finans.
  • Türkiye İş Bankası
  • Yapı Kredi.
  • Ziraat Bankası

Vakıfbank Fenerbahçe Kredi kartı nedir?

Vakıfbank Fenerbahçe'ye gönül veren taraftarlar için takımlarına saha dışında, bankacılık işlemlerinde de desteklerini sürdürme fırsatı. Vakıfbank Fenerbahçe Kart bir taraftar kredi olarak Vakıfbank üye iş yerlerinden yapılacak alışverişlerde taksit ve WorldPuan gibi pek çok imkan sunuyor.

Hangi bankanın taraftar kartı var?

Spor tutkunlarının tercihi taraftar kart hizmeti veren bankalar; Vakıfbank, Garanti Bankası, Denizbank, Yapı Kredi Bankası, Garanti Bankası, OdeaBank.