Huawei Telefonumu garantiye verdim nasıl takip edebilirim?

İçindekiler:

  1. Huawei Telefonumu garantiye verdim nasıl takip edebilirim?
  2. Huawei telefonumu servise nasıl gönderilir?
  3. Samsung Shop kaç günde gelir?
  4. Iphone ne zaman aldığımı nasıl öğrenirim?
  5. Telefonum ilk ne zaman açıldı?
  6. Huawei hangi kargo ile anlaşmalı?
  7. Telefon pili garanti kapsamında mıdır?

Huawei Telefonumu garantiye verdim nasıl takip edebilirim?

Online Onarım Takibi-Teknik Servis Onarım Durumu | HUAWEI Destek Türkiye. Son 6 aya ait bir servis kaydına ulaşılamadı 6 aydan eski servis kaydı kontrolü için 4447988 Huawei Destek Merkezi'ni arayabilirisniz.

Huawei telefonumu servise nasıl gönderilir?

Verilerinizi yedeklemenizi şiddetle öneriyoruz. Servise gönderirken irtibatta kalacağınız kargo ise Yurtiçi Kargo, cihazınızı en yakın Yurtiçi Kargo şubesinden göndermelisiniz veya adresinize kurye talep edebilirsiniz.

Samsung Shop kaç günde gelir?

Kargo firmaları sipariş etmiş olduğunuz ürünleri resmi tatil ve pazar günleri dışında kalan tüm günlerde (cumartesi dahil) teslim edilebilmektedir. Kargo firmalarının teslim süreleri bölgeye göre değişebilmekte olup ortalama 1-4 iş günüdür.

Iphone ne zaman aldığımı nasıl öğrenirim?

http://www.chipmunk.nl/klantenservice/applemodel.html sitesinden seri numarası ile sorgulama yapabilirsiniz. Cihazın üretim tarihi hafta olarak çıkıyor.

Telefonum ilk ne zaman açıldı?

Konuşmaları açıkça aktaran ilk telefon aleti, Alexander Graham Bell ve Charles Sumner Tainter tarafından geliştiren radyofon isimli aygıttır. İki bilim insanı, bu aygıtla ilk başarılı denemeyi günü gerçekleştirdiler.

Huawei hangi kargo ile anlaşmalı?

Yurtiçi Kargo şubesine elden teslim edebilirsiniz.

Telefon pili garanti kapsamında mıdır?

Yukarıda belirttiğimiz gibi akıllı telefonunun kutusundan çıkan her şey garanti kapsamına girdiğinden, batarya da 2 yıllık garanti kapsamına girmektedir. Bataryaya fiziksel bir hasar vermediğiniz sürece bu garanti devam edecektir.