Evi karıncalar bastı ne yapabilirim?

İçindekiler:

  1. Evi karıncalar bastı ne yapabilirim?
  2. En iyi karınca ilacı hangisi?
  3. Karınca jeli nasıl kullanılır?
  4. Filit karınca yemi nasıl kullanılır?
  5. Karıncayı ne dağıtır?
  6. Bahçedeki karınca yuvası nasıl yok edilir?
  7. Karınca Yemi işe yarar mı?
  8. Bitkideki karıncalardan nasıl kurtulunur?

Evi karıncalar bastı ne yapabilirim?

Birer yemek kaşığı bulaşık deterjanını ve kızartma yağını 1 litre suyla karıştırın. Karışımı sprey şişesine koyun ve karıncaların üzerine, sıklıkla gördüğünüz yerlere püskürtün. Yağ, karıncaların yapışmasını, bulaşık deterjanı ise dehidrasyonla ölmelerini sağlayacaktır.

En iyi karınca ilacı hangisi?

En etkili karınca ilacı karınca jelidir. Haşere ilaçlamada olduğu gibi karınca ilaçlamada da uzman olan Tekniktürk, Bayer'in yeni ürünü Maxforce Quantum Karınca Yemi ile kesin çözüm sağlar.

Karınca jeli nasıl kullanılır?

Kullanım & Güvenlik

  1. Karınca güzergâhlarına yemleri aralıklı olarak yerleştirin..
  2. Kapalı alanlarda karıncaların görüldüğü ve saklandığı alanlara en yakın noktalara, çatlak, yarık, delik, köşe ve diğer saklanma alanlarına uygulanır.

Filit karınca yemi nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli ve Dozu Filit Karınca Tozunu kapalı ve açık alanlarda kolayca kullanabilirsiniz.Ürünü m2 ye en fazla 40 gr. uygulayınız. Şerit halinde yüzeylere, köşelere, duvar çatlaklarına ve yarıklarına, haşerelerin muhtemelen gezindikleri, gizlendikleri ve dolaştıkları yerlere dikkatlice uygulayınız.

Karıncayı ne dağıtır?

Bir limonun suyu veya birkaç damla limon esansiyel yağını su ile dolu küçük bir sprey şişesinde karıştırın ve karıncaları gördüğünüz bölgelere bol miktarda uygulayın. Limon, karıncaların koku izini bozacak ve dağılmalarına neden olacak.

Bahçedeki karınca yuvası nasıl yok edilir?

Karıncaları doğal yollarla yok etmek için, kendi elma sirkeli karışımını hazırla. Birebir ölçüde elma sirkesi ve suyu karıştırarak sprey şişesine koy. Karışımı karıncaların ve karınca yollarının üzerine sıkarak sil.

Karınca Yemi işe yarar mı?

Raid Karınca Yemi, karıncalar üzerinde 3 ay boyunca sürekli etkili, pratik, temiz, güvenli bir üründür. Evde bulunan veya dışarıdan gelebilecek karıncalardan sürekli korunmayı sağlar. Ellere bulaşmaz, etrafa yayılmaz, rüzgarda uçuşmaz. Karınca yem disklerinin deliklerinden geçer, yemleri yer ve/veya yuvasına taşır.

Bitkideki karıncalardan nasıl kurtulunur?

Bitkiniz karıncaların istilasına uğramışsa, toprağını değiştirmek de alternatif bir çözüm olacaktır. Bitkinizi topraktan köklerine zarar vermeden çıkarmak için bahçe malası kullanın. Saksınızda kalan toprağı atın. Karınca ya da böcek kalmış olması ihtimaline karşı çıkardığınız köklere hafifçe su püskürtün.