Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi ne zaman açıldı?

İçindekiler:

  1. Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi ne zaman açıldı?
  2. Zonguldak Eczacılık ne zaman kuruldu?
  3. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi hazırlık var mı?
  4. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi kac ogrenci?
  5. Bülent Ecevit Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ne zaman açıldı?
  6. Düzce'de eczacılık fakültesi var mı?
  7. Bülent Ecevit Üniversitesi Uzaktan Eğitim mi?

Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi ne zaman açıldı?

Üniversitenin kurulması sonrasında bölge ihtiyaçları değerlendirilerek Üniversite bünyesinde Tıp Fakültesi ile Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi kurulması için gerekli girişimlere başlanmış ve Tıp Fakültesi 03.07.1992 tarih ve 3837 sayılı kanunla kurulmuştur.

Zonguldak Eczacılık ne zaman kuruldu?

Bülent Ecevit Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, 23.06.2012 tarih, 28332 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Bakanlar Kurulu Kararı ile kurulmuştur. Batı Karadeniz Bölgesinin ilk ve tek eczacılık fakültesidir. Fakültemizde 1 Profesör, 11 Dr. Öğretim Üyesi, 1 Dr.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi hazırlık var mı?

%100 Türkçe eğitim verilmektedir. Zorunlu hazırlık sınıfı bulunmamakla beraber, isteğe bağlı İngilizce hazırlık dönemi vardır.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi kac ogrenci?

BEÜ'de 14 fakülte, 3 enstitü, 4 yüksekokul ve 9 meslek yüksekokulu bulunmaktadır. 35 bine yakın öğrencinin bulunduğu üniversitede akademik personel sayısı 1.242'dir.

Bülent Ecevit Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ne zaman açıldı?

Bülent Ecevit Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, 23.06.2012 tarih, 28332 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Bakanlar Kurulu Kararı ile kurulmuştur. Batı Karadeniz Bölgesinin ilk ve tek eczacılık fakültesidir.

Düzce'de eczacılık fakültesi var mı?

12 Fakültesi, 4 Enstitüsü, 10 Meslek Yüksekokulu, birçok araştırma uygulama merkezi ve 30 bini aşkın öğrencisiyle 15. kuruluş yıldönümünü kutlayan Üniversitemiz, bu anlamlı yılda bünyesine Eczacılık Fakültesi kazandırmanın heyecanını yaşıyor.

Bülent Ecevit Üniversitesi Uzaktan Eğitim mi?

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, 2020-2021 yılı güz döneminde tüm derslerin uzaktan eğitim yoluyla yapılacağını açıkladı. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Rektörlüğü, 2020-2021 güz döneminde uzaktan eğitim modelinin uygulanacağını duyurdu.