Sefamerve reklamında oynayan kadın kim?

İçindekiler:

  1. Sefamerve reklamında oynayan kadın kim?
  2. Sefamerve kimin firması?
  3. Sefamerve'de değişim işlemi nasıl yapılır?
  4. Kurucusu Kimdir?

Sefamerve reklamında oynayan kadın kim?

Farklı spor branşlarındaki başörtülü kadın sporcuların uluslararası organizasyonlarda yaşadığı spor kıyafeti sorununa çözümler sunmak için özel kumaşlardan üretilmiş kıyafetler tasarlayan firma, ilk reklamını FIBA'yı dizi getiren oyuncu olarak tanınan Bosna Hersek asıllı basketbolcu Indira Kaljo ile çekti.

Sefamerve kimin firması?

Sefamerve'nin kurucuları Oya ve Metin kardeşler, sporcu kimlikleriyle de tanınıyor. Oya Hanım ilk tesettürlü uçurtma sörfçüsü. Metin Okur ise motorsiklet ve kayak gibi sporun birçok dalıyla uğraşıyor. İki kardeşin spora ilgisi Sefamerve'nin sosyal sorumluluk projelerine de yansımış.

Sefamerve'de değişim işlemi nasıl yapılır?

Satın aldığınız ürünle ilgili iade ve değişim işlemi yapmak isterseniz, henüz kargolanmayan ürününüzü Sefamerve Sipariş Takip bölümünden iptal edebilirsiniz. Eğer siparişiniz kargolandıysa, ürün elinize ulaştıktan sonra 14 gün içinde iade işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Kurucusu Kimdir?

Üç kızkardeş olarak 5 yıl önce kurdukları e-ticaret sitesi modaselvim.com üzerinden tesettür giyim modasına yönelik satış yapmaya başladıklarını aktaran ModaSelvim kurucularından Münevver Geçkil, “5 yıl önce sektöre baktığımızda muhafazakar kadınların tıpkı tercih ettikleri diğer ürünlerde olduğu gibi giyim konusunda ...