N kolay para nereden alınır?

İçindekiler:

  1. N kolay para nereden alınır?
  2. N kolay hangi atm?
  3. N kolay ne iş yapar?
  4. Aktif Bank ödemelerini nereye yapabilirim?
  5. N kolay kredi kimlere verilir?
  6. N kolay ne?
  7. Aktif Bank kaç şubesi var?
  8. Aktif Bank nasıl bir bankadır?

N kolay para nereden alınır?

Tüm ATM'lerden Türkiye'deki tüm ATM'lerden nakit çekim ücreti karşılığında paranı alabilirsin.

N kolay hangi atm?

N Kolay Banka Kartı ile Türkiye'deki tüm ATM'lerden para çekebilirsiniz. Mastercard ve Visa amblemi bulunan milyonlarca işyerinde veya online olarak güvenle alışveriş yapabilirsiniz. N Kolay Banka Kartınız ile yaptığınız tüm işlemleri ve kart bakiyenizi Aktif Bank İnternet Şubesi'nden görüntüleyebilirsiniz.

N kolay ne iş yapar?

Fatura tahsilatı, yurtiçi ve yurtdışı para transferi başta olmak üzere pek çok ödeme hizmetine aracılık etmekteyiz. N Kolay, sıra bekletmeksizin, konforlu, güvenilir ve güler yüzlü hizmet vermeyi ana misyon olarak belirlemiştir.

Aktif Bank ödemelerini nereye yapabilirim?

Aktif Bank internet şubesini kullanarak, PTT Şubelerinden ve Pttmatik'lerden ücretsiz olarak taksit tutarını yatırabilirsiniz.

N kolay kredi kimlere verilir?

N Kolay Kredi Özellikleri Minimum 2.000 TL, maksimum 30.000 TL kredi kullanılabilir. T.C. vatandaşı olan 18 yaşından büyük ve kredi sicilinde sorun olmayan herkes başvurabilir. 3-36 ay arası vadelerde kullanılabilir.

N kolay ne?

N Kolay Cüzdan Kartınıza yükleyeceğiniz bakiye ile Türkiye'de ve dünyada Visa / MasterCard amblemi bulunan milyonlarca işyerinde alışveriş yapabileceğiniz Aktif Bank'​​​a ait bir ön ödemeli karttır. N Kolay Cüzdan Kartınız ile internet üzerinden de güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Aktif Bank kaç şubesi var?

Türkiye genelinde bulunan 12 şubesi ile Aktif Bank, ağırlıklı olarak bire bir iletişim gerektiren kurumsal bankacılık, yatırım bankacılığı ve özel bankacılığa odaklanıyor.

Aktif Bank nasıl bir bankadır?

Aktif Bank, Türkiye'nin en büyük özel sermayeli yatırım bankasıdır. ... Aktif Bank'ın günümüzde sekiz adet şubesi bulunmaktadır. Bu şubeler genellikle bire bir iletişim gerektiren kurumsal bankacılık, yatırım bankacılığı ve özel bankacılık odağında hizmetlerini gerçekleştirmektedir.