Akıllı Damla Nedir?

İçindekiler:

  1. Akıllı Damla Nedir?
  2. E-damla ne işe yarar?
  3. 2 sınıf akıllı defter nedir?
  4. Akıllı defter ne demektir?
  5. Akıllı defter ne işe yarar?
  6. Akıllı defter nedir 6 sınıf?
  7. Akıllı kalem ne demek?
  8. Akıllı Kalem ne işe yarar?
  9. Akıllı kalem var mı?
  10. Bamboo kalem ne işe yarar?
  11. Akıllı kalem nedir?

Akıllı Damla Nedir?

Akıllı Damla Sistemi; kitap, akıllı tahta, bilgisayar, telefon ve tablet gibi bilgi araçlarını kullanılabilir hale getirir. Ve öğrencilerin gelişim süreçlerinin vazgeçilmezleri olan Öğretmen ve Veliyi de sürecin içine dahil ederek yeni bir bakış açısı kazandırır.

E-damla ne işe yarar?

Giriş Öğrenci, öğretmen ve veliler e-damla hesabı üzerinden tüm eğitim süreçlerini takip edebilirler. Dijital Karne, analizler, video çözümleri gibi öğrenciyi destekleyecek tüm içerikleri burada bulabilirler.

2 sınıf akıllı defter nedir?

2. sınıf akıllı defter oturmuş sistemin devamı niteliğinde olduğu için, takip eden yıllarda da öğrencilerin tercih ettiği bir defterdir. Her yaş grubuna ve her derse dair bilgiyi ve alıştırmayı içeren bu materyal gelecek yılların da esaslı bir temelidir.

Akıllı defter ne demektir?

Akıllı defter içerisinde hali hazırda bilgileri barındıran, yani öğrencinin defterinde olması gereken konu anlatımlarının, soru çözümlerinin, örneklerin yer aldığı dijital bir defterdir. Yani hali hazırda işlenen dersle ilgili konu müfredatının dijital defterde yer almasıdır diyebiliriz.

Akıllı defter ne işe yarar?

Akıllı defterler, çocuğunuzun derslerden sonra genel tekrar yapabilmesi ya da sınavlardan önce hazırlıklarını verimli bir şekilde sürdürebilmesi için ideal özeliklerle tasarlanmıştır. Çocuğunuzun konuları daha yakından tanıyabilmesi için ideal olan etkinlikler, eğlenerek öğrenmek için uygundur.

Akıllı defter nedir 6 sınıf?

Akıllı defter içerisinde hali hazırda bilgileri barındıran, yani öğrencinin defterinde olması gereken konu anlatımlarının, soru çözümlerinin, örneklerin yer aldığı dijital bir defterdir. ... Kazanılan bu zaman soru çözümü veya diğer sınıf içi etkinliklere ayrılabilecek! Akıllı defterler birçok derste kullanılabilmektedir.

Akıllı kalem ne demek?

Herhangi bir standart tükenmez kalemden ayırt edemeyeceğiniz bir kalem. ... Deftere yazdığınız yazıyı, resmi, çizimi mobil cihaza, telefona, bilgisayara olduğu gibi aktaran, ardından metne çeviren bir tükenmez kalem. Standart tükenmez kalem ucu kullanıyor.

Akıllı Kalem ne işe yarar?

Akıllı kalem Neo Smartpen M1 ürününü anlattık. Herhangi bir standart tükenmez kalemden ayırt edemeyeceğiniz bir kalem. ... Deftere yazdığınız yazıyı, resmi, çizimi mobil cihaza, telefona, bilgisayara olduğu gibi aktaran, ardından metne çeviren bir tükenmez kalem.

Akıllı kalem var mı?

Türkiye'de Hokka Bilişim tarafından kullanıcılara sunulan akıllı kalem teknolojisi, özel mikro baskılı akıllı bir defter ve NeoNotes adı verilen uygulamanın yüklü olduğu Android, iOS veya Windows 10 tabanlı, bluetooth özelliğine sahip bilgisayar, tablet ya da telefonla birlikte çalışıyor.

Bamboo kalem ne işe yarar?

Tanım: Bamboo Fineline 2, iPad'inizde fikirlerinizi titizlikle yansıtmanızı sağlayan bir akıllı ekran kalemidir. Tanım: Gerçek el yazınızı yakalayın, çizimlerinize detaylar ekleyin ve bunları hatasız bir şekilde paylaşın, iPad uygulamalarını titizlikle gezin. Tanım: iPad için üstün kalitede kreatif ekran kalemi.

Akıllı kalem nedir?

Herhangi bir standart tükenmez kalemden ayırt edemeyeceğiniz bir kalem. ... Deftere yazdığınız yazıyı, resmi, çizimi mobil cihaza, telefona, bilgisayara olduğu gibi aktaran, ardından metne çeviren bir tükenmez kalem. Standart tükenmez kalem ucu kullanıyor.