Naki Bey Plajı hangi ada?

İçindekiler:

  1. Naki Bey Plajı hangi ada?
  2. Büyükada Nakibey plajı açık mı?
  3. Büyükada'da deniz var mı?
  4. Istanbul hangi adada yüzülür?
  5. Prenses Koyu na nasıl gidilir?

Naki Bey Plajı hangi ada?

Nakibey Plaj Tesisleri 1984 yılından beri konuklarına hizmet veren bir aile işletmesidir. Her yıl kendini yenileyerek daha kaliteli ve geniş seçenekli hizmet sunmaktadır. Büyükada'nın tek aile plajı olup, yalnız erkekler alınmamaktadır. Deniz kıyısı sığ olup, boy seviyesine kadar kumdur.

Büyükada Nakibey plajı açık mı?

*08.00-23.00 arasında hizmet veren Nakibey Plajı, çeşitli lezzetli yiyecekleri tatilcilerine sunmakta. Cankurtaran güvenliği ile deniz keyfi yapmak isteyenlerin tek adresi Nakibey Plajı Büyükada.

Büyükada'da deniz var mı?

Dolayısıyla Büyükada plajları temizlik konusunda İstanbul'un en iyileri arasına girdi. O halde Büyükada'ya gelip de masmavi, tertemiz koylarında yüzmeden dönmek olmaz, değil mi? Marmara Denizi'nin en temiz plajlarına sahip Büyükada'da denizin ve güneşin tadını çıkarmak çok kolay.

Istanbul hangi adada yüzülür?

Adalar'da bir gece kalarak hem deniz hem de doğa keyfi sürmek isteyenler için ideal. Büyükada, Heybeliada, Kınalıada, Burgazada ve Sedef Adası'nda deniz ve plaj keyfi sürebileceğiniz birbirinden güzel plajlar bulunuyor.

Prenses Koyu na nasıl gidilir?

Prenses Koyu Plajı, İstanbul'un Adalar ilçesinin yönetim merkezi olan Büyükada'da bulunur. Büyükada'ya İstanbul deniz otobüsleri ve birçok tur ile ulaşabilirsiniz. Bostancı, Kartal, Kabataş ilçelerinden kalkan motor, vapur ve deniz otobüsleri ile Marmara denizinin tadını çıkararak ulaşabilirsiniz.