FB kart nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. FB kart nasıl alınır?
  2. Fenerbahçe Kredi kartı nedir?
  3. Fenerbahçe Bonus Kart Ne Kadar?
  4. Fenerbahçe Bonus nedir?
  5. Fenerbahçe Bonus Kart nedir?
  6. FB Bonus kart ne işe yarar?
  7. BJK Bonus nedir?
  8. VakıfBank Taraftar Kart ücretli mi?

FB kart nasıl alınır?

fenerbahce.org web sayfasında kayıt adımlarını tamamlayarak ister 3 operatörden 6662 kısa numarasına TARAFTARKART, FENERBAHCE ya da FBSK yazıp SMS göndererek kolayca Dijital Taraftar Kart alabilirsiniz. Operatörünüz üzerinden mobil ödeme yöntemiyle haftada 7 TL karşılığında Dijital Taraftar Kart sahibi olabilirsiniz.

Fenerbahçe Kredi kartı nedir?

Fenerbahçeliler'e Özel Fenerbahçe Worldcard Fenerbahçe Worldcard'ınız, hem Fenerbahçe Worldcard Programı'nın sunduğu imkan ve ayrıcalıklardan hem de 200.000'i aşkın World Üye İşyeri'nde Worldtaksit ve Worldpuan gibi World dünyasının sınırsız hizmetlerinden doyasıya yararlanmanızı sağlar.

Fenerbahçe Bonus Kart Ne Kadar?

Fenerbahçe Bonus Card Bedelleri:
Fenerbahçe Kart Platinum350 TL
Fenerbahçe Kart35 TL
Üyelik Yenileme35 TL
Classic Karttan Gold Karta Geçiş65 TL
Gold Karttan Platinum Karta Geçiş250 TL
4 satır daha

Fenerbahçe Bonus nedir?

Fenerbahçe Bonus kullandıkça harcama tutarına göre Fenerbahçe Spor Kulübü'ne katkı yapmış olursunuz. Dünyanın her yerinde, yapacağınız tüm alışverişlerde bonus kazanırsınız. 250.000'i aşkın Bonus program ortağında yapacağınız alışverişlerinizde ekstra bonus kazanırsınız.

Fenerbahçe Bonus Kart nedir?

Fenerbahçe Bonus Card, öncelikli bilet alma hakkı, anlaşmalı mağazalardan indirimler, dış saha maçlarını Şükrü Saraçoğlu Stadyumu localarından maçları izleme imkanı ve futbol A takımının maçlarına hediye bilet kazanma şansı gibi fırsatlar sunmaktadır.

FB Bonus kart ne işe yarar?

Dünyanın her yerinde, yapacağınız tüm alışverişlerde bonus kazanırsınız. 250.000'i aşkın Bonus program ortağında yapacağınız alışverişlerinizde ekstra bonus kazanırsınız. Biriken bonusunuzla Bonus program ortaklarından bedava alışveriş yapabilirsiniz. Bonus keyfini taksitli alışveriş rahatlığıyla birleştirirsiniz.

BJK Bonus nedir?

BJK Bonus'la taksitli alışverişin keyfini yaşarken, alışverişlerinden bol bol bonus kazanır, kazandığın bonuslarla Bonus Program Ortakları'nda bedava alışveriş yapabilirsin. Sana özel 1903 ile başlayan Beşiktaş taraftar numarasına sahip olarak Beşiktaşlı kimliğini ve Beşiktaş'ın sana sunduğu ayrıcalıkları elde edersin.

VakıfBank Taraftar Kart ücretli mi?

Özel organizasyonlara katılma imkânı. Fenerbahçe VakıfBank Klasik kart aidatı 35 TL, üyelik yenileme ücreti 35 TL'dir. Klasik Karttan Gold karta Geçiş 65 TL, Klasik karttan Platinum karta Geçiş 315 TL'dir.