Yedikule hastanesi hangi otobüs gider?

İçindekiler:

  1. Yedikule hastanesi hangi otobüs gider?
  2. Yedikule Hastanesi tam olarak hangi semtte?
  3. Yedikule Göğüs Hastanesi ne otobüsle nasıl gidilir?
  4. Yedikule Hastanesi Randevu nasıl alınır?
  5. Yedikule Hastanesi hangi ilçeye bağlı?
  6. Yedikule Gögüs Hastaliklari Hastanesi hangi bölümler var?
  7. Göğüs hastalıklarına nasıl randevu alınır?
  8. Sultanhamam hangi ilçeye bağlı?
  9. Prof Dr Muzaffer Metin kimdir?
  10. Yedikule nasıl bir semt?
  11. Doktor Yalçın Karaca hangi hastanede?

Yedikule hastanesi hangi otobüs gider?

Kadıköy Rıhtım'dan Eminönü vapuru ile karşıya geçiniz. Eminönü otobüs duraklarından 93 numaralı otobüse binerek Göğüs Hastanesi durağında indiğinizde Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.

Yedikule Hastanesi tam olarak hangi semtte?

Hastanesi 41.001980 enlem ve 28.913929 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Kazlıçeşme Mh. ve Zeytinburnu ilçesine bağlıdır. Yedikule Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Arşt. Hastanesi haritası İstanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Yedikule Göğüs Hastanesi ne otobüsle nasıl gidilir?

Bu Otobüs hatları Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi yakınından geçiyor: 48A, 93M, 93T.

Yedikule Hastanesi Randevu nasıl alınır?

*Hastanemiz polikliniklerine MHRS sistemi üzerinden www.mhrs.gow.tr. Veya alo 182 nolu telefon numarasından randevu alabilirsiniz.

Yedikule Hastanesi hangi ilçeye bağlı?

Yedikule, İstanbul'un Fatih ilçesine bağlı mahallelerden biridir. Eski bir Rum semti olan Yedikule, Marmara Denizi kıyısında, Fatih'in Kocamustafapaşa ve Zeytinburnu'nun Kazlıçeşme semtleri arasında yer alır. Adını, tarihî yarımadayı çevreleyen İstanbul surlarının semtte bulunan yedi kulesinden almaktadır.

Yedikule Gögüs Hastaliklari Hastanesi hangi bölümler var?

TIBBI BİRİMLERİMİZ
  • GÖĞÜS HASTALIKLARI.
  • GÖĞÜS CERRAHİSİ
  • ALERJİ POLİKLİNİĞİ
  • SOLUNUM YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ
  • CERRAHİ YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ
  • PALYATİF BAKIM ÜNİTESİ
  • UYKU BOZUKLUKLARI ÜNİTESİ
  • SİGARA BIRAKMA POLİKLİNİĞİ
Daha fazla öğe...

Göğüs hastalıklarına nasıl randevu alınır?

Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından 182 numaralı Sağlık Bakanlığı MHRS Çağrı Merkezi aranır. 182 numaralı telefonu arayan vatandaş tarafından çağrıyı karşılayan asistana (canlı operatör) randevu talebinde bulunulan vatandaşın T.C. Kimlik Numarası verilir. Asistan vatandaş bilgilerini doğrular.

Sultanhamam hangi ilçeye bağlı?

Sultanhamam İş Merkez 41.015442 enlem ve 28.971853 boylamda yer almaktadır. Fatih ilçesine bağlıdır. Sultanhamam İş Merkez haritası İstanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Prof Dr Muzaffer Metin kimdir?

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan Dr.Muzaffer Metin, daha sonra Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi'nden Göğüs Cerrahisi Uzmanlığını aldıktan sonra Doçentlik sonrası Görevini Okan Üniversitesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı olarak sürdürdü.

Yedikule nasıl bir semt?

Yedikule, İstanbul'un Fatih ilçesine bağlı mahallelerden biridir. Eski bir Rum semti olan Yedikule, Marmara Denizi kıyısında, Fatih'in Kocamustafapaşa ve Zeytinburnu'nun Kazlıçeşme semtleri arasında yer alır. Adını, tarihî yarımadayı çevreleyen İstanbul surlarının semtte bulunan yedi kulesinden almaktadır.

Doktor Yalçın Karaca hangi hastanede?

2001 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde Terapötik Bronkoskopi Merkezini kurdu ve iki sene boyunca endobronşiyal tedavilerini Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesinde uyguladı.Daha sonra 2002 yılında Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde Göğüs Hastalıkları Bölümünü kurdu ve 2006 yılına kadar Göğüs ...