Superonline AKK var mı?

İçindekiler:

  1. Superonline AKK var mı?
  2. Turkcell modem kaç gb kaldı?
  3. Turkcell Superonline AKK kalktı mı?
  4. Superonline Adil Kullanım Kotası kalktı mı?
  5. Superbox ne kadar internet kaldı nasıl öğrenebilirim?
  6. AKK indirme ne demek?

Superonline AKK var mı?

1 Ağustos 2012 tarihinden itibaren paket AKK hız alanını dolduran Turkcell Superonline Fiber İnternet müşterilerimizin ay sonuna kadar download hızları 3 Mbps, upload hızları 1 Mbps olacak şekilde uygulanmaya başlanacaktır. ... AKK sınırları kampanyalarda tanımlanan internet paketleri kapsamında farklılık gösterebilir.

Turkcell modem kaç gb kaldı?

İnternet paketinizde kalan kullanımlarınızı KALAN yazıp 2222'ye ücretsiz kısa mesaj göndererek öğrenebilirsiniz.

Turkcell Superonline AKK kalktı mı?

Kullanıma göre hız düşümü artık tarih oluyor. 27 Aralık 2018 itibariyle, hizmet verdiğimiz iki milyondan fazla ev ve iş yerinde Adil Kullanım Kotası uygulamasını sona erdiriyoruz.

Superonline Adil Kullanım Kotası kalktı mı?

Kullanıma göre hız düşümü artık tarih oluyor. 27 Aralık 2018 itibariyle, hizmet verdiğimiz iki milyondan fazla ev ve iş yerinde Adil Kullanım Kotası uygulamasını sona erdiriyoruz. Limitsiz internete geçişte de herhangi bir koşul, şart yok. Mevcut müşterilerimizin paket fiyatlarında bir değişiklik olmayacaktır.

Superbox ne kadar internet kaldı nasıl öğrenebilirim?

Paketlerinizde ne kadar internet hakkınız kaldığını öğrenmek için INTERNET SORGU yazıp, Paketlerinizde ne kadar MMS hakkınız kaldığını öğrenmek MMS SORGU yazıp 7000'e ücretsiz SMS gönderebilirsiniz. * SMS bilgilendirmeleri son 48 saat içerisindeki kullanımları içermeyebilir.

AKK indirme ne demek?

Adil kullanım kotası, internet kullanıcılarının internet kullanımı esnasında yoğun veri trafiğinden etkilenmemesi için ve oluşabilecek teknik problemleri engellemek amacıyla uygulanan planlanmış uygulamalar bütünüdür. Adil kullanım kotası dahilinde, kullanıcılar belirli bir limite kadar indirme işlemi uygulayabilir.