LUJO Bodrum ne zaman açılıyor?

İçindekiler:

  1. LUJO Bodrum ne zaman açılıyor?
  2. LUJO Hotel kaç odalı?
  3. Art and Joy ne demek?
  4. Anex Turun sahibi kimdir?
  5. La Blanche Island ne zaman yapıldı?
  6. LUJO Art Joy nedir?
  7. Anex Neşet Koçkar nereli?
  8. Titanic Deluxe Otel kime ait?

LUJO Bodrum ne zaman açılıyor?

Lujo Bodrum, 2019 sezonunda kapılarını 1 Nisan'da açıyor. 28-31 Mayıs tarihleri arasında ise karnaval temalı bir Büyük Açılış planlıyor.

LUJO Hotel kaç odalı?

Lujo'nun, en küçüğü 45 metrekareden başlayan Superior odalar, Deluxe odalar, Laguna odalar, villalar ve özel konseptli Forest odalar olmak üzere 20'den fazla oda tipi ile bin 100 yatakla hizmet vereceğini belirten Körük, sadece mutfak için 2,5 milyon Euro yatırım yaptıklarını kaydetti.

Art and Joy ne demek?

Art & Joy, Lujo Hotel konseptinin iki ana direğini oluşturur ve bu samimiyet size benzersiz bir tatil ortamı sunar. Minimal mimari tarzı, doğal renkleri ve muhteşem Ege manzarasıyla Lujo Bodrum, konfor ve lüksü, hassas bir denge ve bir şaheserin sunabileceğinden daha sanatsal bir özenle harmanlıyor.

Anex Turun sahibi kimdir?

Neşet Koçkar'ın sahibi olduğu Rus Tur Operatörü Anex Tour tarihinde ilk kez bugün itibariyle Türkiye'de yeni bir premium sınıf turizm ürününü piyasaya sürdü. Antalya'daki otelini ilk kez bu kış kapatmayacak!

La Blanche Island ne zaman yapıldı?

2014 yılında yapılan La Blanche Island Bodrum Güvercinlik bölgesinde bulunmaktadır.

LUJO Art Joy nedir?

ART” ve “JOY” konsepti ve “À la Carte All Inclusive” sistemi ile Bodrum'un en dikkat çekici oteli olan Lujo, 20 farklı oda seçeneği ile misafirlerine ev rahatlığı sağlıyor. ... Ayrıca Lujo, misafirlerini Şef Mustafa Gündüz ve yenilikçi ekibi ile 7 farklı à la carte restoranında gurme yolculuğuna çıkarıyor.

Anex Neşet Koçkar nereli?

1973 yılında Kars'ta doğan Koçkar ANEX Turizm Grubunu kurdu ve grup 2016'da Yirminci yılını kutladı. Rusya, Ukrayna, Kazakistan gibi ülkelerin en büyük tur operatörlerinden olan Anex Tour'a ek olarak 26 uçaklık filoya sahip Azur Air de grup çatısı altında hizmet yürütüyor.

Titanic Deluxe Otel kime ait?

Aygün Ailesi, Almanya'daki restoran işinden kazandıklarıyla Titanic Hotels markasını yaratarak 14 otelli bir zincirin sahibi oldu. Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün turizmde büyüme hedeflerini anlattı.