Vodafone telefon faturası ödenmezse ne olur?

İçindekiler:

  1. Vodafone telefon faturası ödenmezse ne olur?
  2. Vodafone faturası nasıl ödenir?
  3. Cep telefonu faturası ödenmezse ne olur?
  4. Vodafone Faturalı Hat ödemesi nasıl yapılır?
  5. Vodafone Yanımdadan fatura nasıl ödenir?
  6. Turkcell telefon borcu ödenmezse ne olur?

Vodafone telefon faturası ödenmezse ne olur?

Vodafone hattınız borcunuzu son ödeme tarihinden sonraki 1 hafta içinde ödemediğiniz hattınız giden aramaya kapanır. 1 hafta sonunda ödeme yapmadığınızda 3 gün sonra hattınız tamamen kapanır ve sizi arayanlar size ulaşamaz. ... Halen ödeme yapılmadığında ise borcunuz icra yolu ile tahsil edilir.

Vodafone faturası nasıl ödenir?

Ödemelerinizi Vodafone Yanımda Uygulaması ya da Jetfatura kullanarak, web sitemizde belirtilen ödeme noktalarına, bankalar ya da anlaşmalı kuruluşların veznelerine, bankaların internet bankacılığı üzerinden, otomatik ödeme talimatı vererek, telefon bankacılığı ve ATM hizmetleri aracılığıyla yapabilirsiniz.

Cep telefonu faturası ödenmezse ne olur?

Halen ödeme yapmamanız halinde artık sizi arayanlar size ulaşamaz ve bu hat geçici olarak servis dışıdır uyarısı verir. Hattınız tamamen kapandıktan sonra 1 ay içerisinde hattın borcu ödemezseniz hat iptal olur ve icralık olursunuz.

Vodafone Faturalı Hat ödemesi nasıl yapılır?

7002'yi ücretsiz arayarak Vodafone Fatura Ödeme Servisi üzerinden faturanızı kredi kartınızla ödeyebilirsiniz.

Vodafone Yanımdadan fatura nasıl ödenir?

Bankanızın internet bankacılığı ya da mobil uygulamasına giriş yapın. Ödemeler bölümünden “fatura ödeme” bölümüne geçiş yapıp “Telekomünikasyon” ödemeleri alanından Vodafone'u seçerek kullanıcı bilgilerinizi yazıp fatura sorgulama ve ödeme işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Turkcell telefon borcu ödenmezse ne olur?

Turkcell fatura ödenmezse hattınız aramalara 1 hafta içerisinde tamamen kapatılır ve size borcunuzu ödemeniz için bilgilendirme mesajı gönderilir. Eğer borcu ödemezseniz Turkcell tarafından icraya verilirsiniz.