Silivri semt pazarı hangi gün?

İçindekiler:

  1. Silivri semt pazarı hangi gün?
  2. Silivri Perşembe Pazarı nerede kuruluyor?
  3. Çatalca köy pazarı ne zaman?
  4. Selimpasa pazari hangi gun?
  5. Çatalca hayvan pazarı hangi gün?
  6. Pendik pazarı hangi gün açık?
  7. Beylikdüzü semt pazarı hangi gün?
  8. Gebze hayvan pazarı hangi gün kuruluyor?
  9. Mecidiyeköy semt pazarı hangi gün?
  10. Istanbul Beylikdüzü pazarı ne zaman?
  11. Bahçelievler Cumartesi pazarı nereye taşındı?

Silivri semt pazarı hangi gün?

PERŞEMBE günleri; Silivri Merkez Yeni Mahallede, CUMA günleri; Silivri Merkez, Mimarsinan Mahallesi ve Kavaklı-Kavaklı Mahallesinde, CUMARTESİ günleri; Çanta-Mimarsinan Mahallesinde, PAZAR günleri ise; Selimpaşa-Selimpaşa Merkez Mahallesinde.

Silivri Perşembe Pazarı nerede kuruluyor?

Silivri Belediyesinden yapılan açıklamada “Yeni Mahalle Dereboyu Caddesi üzerinde kurulan Perşembe Pazarı, Perşembe günü itibarıyla Yeni Mahalle 7048 Sokak'ta bulunan Modern Semt Pazarında kurulacaktır.

Çatalca köy pazarı ne zaman?

Çatalca'mızın bereketli topraklarında yetişen ürünler ve mevsimsel sebze ve meyveler her pazar günü, hem Çatalcalı vatandaşlarımızla hem de İstanbul'un dört bir yanından gelen konuklarımızla buluşuyor.

Selimpasa pazari hangi gun?

Alınan karlar ilgili olarak Silivri Belediyesi'nden yapılan açıklamada “Hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamaları sebebiyle, Selimpaşa Mahallemizde Pazar günleri kurulan semt pazarı SALI günleri, Çanta Mahallemizde Cumartesi günleri kurulan semt pazarı CUMA günleri kurulacaktır” ifadelerine yer verildi.

Çatalca hayvan pazarı hangi gün?

Çatalca Belediyesi tarafından geçtiğimiz Kurban Bayramı öncesi hazırlanan ve vatandaşlar tarafından beğeni kazanan Kurban Satım ve Kesim Alanı, ilçede Hayvan Pazarı olarak hizmet vermeye devam edecek.

Pendik pazarı hangi gün açık?

Cumartesi günleri kurulan Pendik pazarı da bundan oldukça çok etkilendi. Semt pazarları uygun fiyatlı ürünlerinden dolayı vatandaşların en çok tercih ettiği alışveriş yerlerinin başında geliyor. İnsanlar bir haftalık alışverişlerini bu pazarlardan sağlıyorlar.

Beylikdüzü semt pazarı hangi gün?

Pazar günleri açılıyor. Cumartesi günleri de organik ürün satışları yapılıyor. Ucuz dekoratif eşyalardan, kozmetik ve kırtasiye, tekstil ürünlerine kadar birçok malzeme bulabilirsiniz. Pazar günü tatile denk geldiği için Pazar çok kalabalık oluyor.

Gebze hayvan pazarı hangi gün kuruluyor?

Hayvan Pazarı her hafta Cumartesi günü saat 04:00'dan itibaren hizmet vermektedir.

Mecidiyeköy semt pazarı hangi gün?

Sokağa çıkma yasağı genelgesinin ardından komşularımızdan gelen yoğun talep üzerine alınmış olan yeni kararlar kapsamında, her hafta Cumartesi günü Kuştepe ve Halide Edip Adıvar mahallelerimizde kurulan halk pazarlarımız Cuma günleri; Pazar günü kurulan Mecidiyeköy halk pazarımız ise Pazartesi günleri kurulacaktır.

Istanbul Beylikdüzü pazarı ne zaman?

İstanbul'daki 400'ü aşkın semt pazarı arasından ilgi açısından ilk 5'te yer aldığı söylenen Beylikdüzü Beylik Pazarı 2006 yılından bu yana hizmet veriyor. 100'den fazla tezgâhın yer aldığı Beylik Pazarı genel anlamda sadece pazar günleri açık. Cumartesi günleri ise yine aynı alanda organik ürün satışı yapılıyor.

Bahçelievler Cumartesi pazarı nereye taşındı?

Alınan kararla hiçbir pazarcı esnafının hak kaybına uğraması söz konusu değildir. Yeni pazarın kurulması için Cumhuriyet Mahallesi Çelikhançer Caddesi üzerinde 12 bin metrekarelik bir alan tahsis edilmiş ve alanda pazarcı esnafın her türlü insani ihtiyacını karşılayabileceği şekilde düzenleme yapılmıştırö denildi.