Kapıcılar Kralı yönetmeni kim?

İçindekiler:

  1. Kapıcılar Kralı yönetmeni kim?
  2. Çöpçüler Kralı hangi ödülü aldı?
  3. Çöpçüler Kralı hangi sokakta çekildi?
  4. Alemin Kralı hangi semtte çekildi?
  5. Çöpçüler Kralı kimin eseri?
  6. Bekçiler Kralı Filmi ne zaman çekildi?
  7. Kapıcılar Kralındaki Ibram kimdir?

Kapıcılar Kralı yönetmeni kim?

Zeki Ökten Kapıcılar Kralı/Yönetmenleri

Çöpçüler Kralı hangi ödülü aldı?

Çöpçüler Kralı, yönetmenliğini Zeki Ökten'in üstlendiği, 1977 yapımı bir Türk filmidir. Güldürü türündeki bu sinema filminin başrollerini Kemal Sunal, Şener Şen ve Ayşen Gruda paylaşmıştır. Film, 15. Antalya Film Festivali'nde Umur Bugay En İyi Senaryo, Şener Şen ise En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödüllerini kazanmıştır.

Çöpçüler Kralı hangi sokakta çekildi?

ÇÖPÇÜLER KRALI HANGİ SEMTTE ÇEKİLDİ? Sevilen film Güneşli Sokak, Cihangir ve çevresinde çekildi. Hala Şakir'in evinin olduğu apartman da Güneşli Sokakta yer alıyor.

Alemin Kralı hangi semtte çekildi?

Alemin Kıralı
Yönetici yapımcıİnci Kırhan Asena Bülbüloğlu Ali Gündoğdu
YapımcıAli Gündoğdu İnci Gündoğdu
Mekânİstanbul
KameraKemal Aslan Ömer Kılınç
23 satır daha

Çöpçüler Kralı kimin eseri?

Türk sinemasında sokak yaşamı ve toplumsal ilişkileri iyi gözlemleyen senarist Umur Bugay'ın yazdığı Kapıcılar Kralı'nın ilk etapta Nişantaşı'nda çekilmesi planlanmıştı, Bu konuda yapılan apartman aramaları ve anlaşmalar sonuçsuz kalınca Yönetmen Zeki Ökten'in öğrencilik yıllarında konakladığı Cihangir Güneşli sokak ...

Bekçiler Kralı Filmi ne zaman çekildi?

Bekçiler Kralı, 1979 yapımı Türk filmi. Osman F. Seden'in yönetmenliğini yaptığı filmde Kemal Sunal, Semra Türel, Reha Yurdakul rol almıştır. Filmde görev yaptığı mahallede vatandaşa eziyet eden muhtara, bakkala, manava, tüpgaz bayiine uyarılarda bulunan bekçi Şaban'ın öyküsü anlatılır.

Kapıcılar Kralındaki Ibram kimdir?

Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinden olan Kapıcılar Kralı'nda İbram karakterine hayat veren Hüsnü Yıldız, son haliyle gündem oldu.