Muttaş nereden kalkıyor?

İçindekiler:

  1. Muttaş nereden kalkıyor?
  2. Bodrum Muttaş nereden kalkıyor?
  3. Bodrum Havas ne kadar?
  4. Bodrum havalimanından otogara nasıl gidilir?
  5. Fethiye Havaş nereden kalkıyor?
  6. Muğladan havaalanına nasıl gidilir?
  7. Didim Bodrum Havaalanı arası kaç km?
  8. Dalaman Havaş nereden kalkıyor?
  9. Fethiyeden kaşa nasıl gidilir?
  10. Muğla Havaalanı Bodrum arası kaç km?
  11. Muğla'ya Hangi havaalanı yakın?

Muttaş nereden kalkıyor?

Araçlarımız; Muğla Menteşe Otogarı Şehirlerarası Otobüs Terminali 1. (Alt) KAT 7 No'lu Peron'dan hareket etmektedir. Kalkış saatinden yaklaşık 30 dakika sonra Yatağan Otogar, 55 dakika sonra Milas Üç yolda yolcu almak için duracaktır.

Bodrum Muttaş nereden kalkıyor?

(Bodrum otogarı-Milas Bodrum Havalimanı) Gidiş seferleri uçuş saatinden 2 saat önce Bodrum Otogarı'ndan hareket etmektedir. Torba kavşağı alt geçidi ve Güvercinlik Metro önünden yolcu almaktadır.

Bodrum Havas ne kadar?

Bodrum/Milas Havaalanı ile Bodrum Şehir Merkezi arası Havaş fiyatı: 25.00 TL'dir.

Bodrum havalimanından otogara nasıl gidilir?

Havalimanı/Bodrum HAVAŞ ile Ulaşım Havalimanından hareket eden otobüsler doğrudan Bodrum otogarına kadar gitmektedir. Havalimanından Bodrum'a seyahat süresi trafiğin yoğunluğuna bağlı olarak yaklaşık 45 dakika sürmekte olup, bilet ücreti kişi başı tek yön 23 TL'dir.

Fethiye Havaş nereden kalkıyor?

Havaş Fethiye Kalkış: Fethiye Şehirlerarası Otobüs Terminali, Adnan Menderes Bulvarı, Günlükbaşı, Göcek, Dalaman, Havalimanı'dır.

Muğladan havaalanına nasıl gidilir?

Muğla Milas-Bodrum Havalimanı'na ulaşım ise Havaş otobüsleri, Muttaş otobüs seferleri ve taksi ile mümkün olmaktadır. Ayrıca, Kiralık Araç diğer adıyla rent a car hizmetinden de yararlanarak havalimanına ulaşabilir veya havalimanından istediğini yere çok daha hızlı bir şekilde gidebilirsiniz.

Didim Bodrum Havaalanı arası kaç km?

Milas-bodrum Havalimanı, Milas ile Didim arası 64 Km....Mesafe ve Yakıt Detayları
UlaşımMesafeSüre
Araç Yolculuğu64 Km1 saat 40 dakika
Uçak Yolculuğu38 Km33 dakika

Dalaman Havaş nereden kalkıyor?

Dalaman Havalimanına gidiş ve dönüşlerinizde HAVAŞ otobüslerini rahatlıkla kullanabilirsiniz. Havaş otobüsleri Marmariste Otogarından hareket etmektedir. Otogarda Havaş Otobüslerinin durağı otogar girişindedir ve kolayca görebilirsiniz, Muttaş Havalimanı Otobüslerinin hemen yanındadır.

Fethiyeden kaşa nasıl gidilir?

Dalaman Havalimanı'ndan kiralık araç veya özel transferle 2 saat 40 içinde Kaş'a ulaşılabilir. Havalimanından Havaş servisleri ile, Fethiye'ye gelip oradan Kaş'a hareket eden minibüslere binebilirsiniz. Fethiye'den sonra yaklaşık 110 km'lik bir yolculuktan sonra Kaş'a ulaşılıyor.

Muğla Havaalanı Bodrum arası kaç km?

Bodrum Havaalanı ile Bodrum arası mesafe ne kadar sorusu genellikle seyahat planı yapan tatilcilerin merak ettiği sorular arasındadır. Bodrum Havalimanı ile Bodrum arası 36 km mesafe olup, bu da yaklaşık 40 dakikalık bir ulaşım süresi anlamına gelmektedir.

Muğla'ya Hangi havaalanı yakın?

Muğla'nın en aktif havalimanlarından olan Bodrum – Milas Havalimanı bu anlamda her yıl on binlerce turisti Muğla'ya taşımaktadır. Turistik ilçelere yakın konumda olmasından dolayı daha çok tercih edilen Bodrum – Milas Havalimanından da il merkezine direkt ulaşım yapılabilir.