Casper VIA G1 Plus kaç yılında çıktı?

İçindekiler:

  1. Casper VIA G1 Plus kaç yılında çıktı?
  2. Casper VIA G1 Plus kaç cm?
  3. Casper VIA G1 Plus kaç bit?
  4. Casper VIA G1 Plus Nasıl telefon?
  5. Casper VIA G1 ekran değişimi ne kadar?
  6. Casper VIA G1 Plus ekran resmi nasıl çekilir?
  7. Casper telefon ekran görüntüsü nasıl çekilir?
  8. Casper PC ekran resmi nasıl çekilir?
  9. Casper VIA f20 ekran resmi nasıl çekilir?
  10. Casper VIA g1 Plus ekran resmi nasıl çekilir?
  11. Casper ekran görüntüsü nasıl çekilir?

Casper VIA G1 Plus kaç yılında çıktı?

Casper Via G1 Plus 32 GB Siyah
MarkaCasper
İşletim SistemiAndroid
İşletim Sistemi VersiyonuAndroid 7.1.2 (Nougat)
Çıkış Yılı2017
5 satır daha

Casper VIA G1 Plus kaç cm?

Casper Via G1 Plus 32 GB Özellikleri
Ekran Boyutu: 5.99"
4G:
Dahili Hafıza: 32 GB
Arttırılabilir Hafızalı:
RAM Kapasitesi: 3 GB
3 satır daha

Casper VIA G1 Plus kaç bit?

Tatmin edici performanslı, güncel bir telefon almak isteyenlerin yönelebilecekleri Casper Via G1 Plus, Qualcomm Snapdragon 425 yonga setinden gücünü alıyor. 1.4 GHz frekansında çalışan dört çekirdekli işlemcisiyle yeni nesil uygulamaları ve multimedya içeriklerini sorunsuz çalıştıran ürün, oyun meraklılarını da ...

Casper VIA G1 Plus Nasıl telefon?

Çok iyi bir telefon.Tasarımı da çok hoş ve fiyatı da uygun... Kasma donma yok ben kullanıyorum lg q6 vardı o telefondan cabuk sıkılmıstım bununuk aldım ve o kadar güzelki bu telefonu en az 3 sene kullanıcam inşallah . ekranı geniş ama büyüklüğü tam olması gerektiği gibi ve çok tarz bi telefon .

Casper VIA G1 ekran değişimi ne kadar?

Casper Via G1 Plus Ekran Değişimi uzman teknik ekibimiz tarafından titizlikle yapılır ve size teslim edilir.Ekran değişimi fiyatı 250 TL´dir ve 6 ay garantilidir.Yapılan işlemler sistemimizde muhafaza edilir.Akıllı telefonlar hayatımızın önemli bir parçası haline geldiğinden tamir konusunda uzman ve garanti veren ...

Casper VIA G1 Plus ekran resmi nasıl çekilir?

Arkadaşlar ekran görüntüsü almak için Ses Kısma Tuşu(Volume Button – ) & Güç Tuşu (Power Button)'a aynı anda basmanız gerekmektedir. Eğer ki işlemi doğru şekilde yapabilirseniz,ekranda bir animasyon oluşacak ve deklanşör sesi gelecektir.

Casper telefon ekran görüntüsü nasıl çekilir?

Ekran görüntüsü al Güç ve Sesi azaltma düğmelerine aynı anda basın. Bu işe yaramazsa Güç düğmesini birkaç saniye süreyle basılı tutun. Ardından Ekran görüntüsü'ne dokunun.

Casper PC ekran resmi nasıl çekilir?

Tam ekran görüntüsü almak için klavyenizdeki Print Screen tuşuna (PrtScn veya PrtScrn olarak da etiketlenmiş olabilir) basın. Bu tuş , klavyenin üst kısmında F tuşlarının sağında (F1, F2, vb.) ve genelde ok tuşlarıyla aynı hizada bulunur.

Casper VIA f20 ekran resmi nasıl çekilir?

Herhangi bir ekrandan hızlı ayarlara erişmek için ise aşağı kaydırınız ve ardından ekran görüntüsü almak için “Ekran görüntüsü” simgesine tıklayınız. Size ekran görüntüsünü gösteren bir animasyon göreceksiniz. Bildirim tepsisindeki küçük resme dokunarak veya Galeri uygulamasına giderek ekran görüntüsünü inceleyin.

Casper VIA g1 Plus ekran resmi nasıl çekilir?

Arkadaşlar ekran görüntüsü almak için Ses Kısma Tuşu(Volume Button – ) & Güç Tuşu (Power Button)'a aynı anda basmanız gerekmektedir. Eğer ki işlemi doğru şekilde yapabilirseniz,ekranda bir animasyon oluşacak ve deklanşör sesi gelecektir.

Casper ekran görüntüsü nasıl çekilir?

Ekran görüntüsü al
  1. Yakalamak istediğiniz ekranı açın.
  2. Telefonunuza bağlı olarak: Güç ve Sesi azaltma düğmelerine aynı anda basın. Bu işe yaramazsa Güç düğmesini birkaç saniye süreyle basılı tutun. ...
  3. Sol altta ekran görüntünüzün önizlemesini görürsünüz. Bazı telefonlarda, ekranın üst kısmında Ekran görüntüsü yakalama.