Sunny televizyon fabrikası nerede?

İçindekiler:

  1. Sunny televizyon fabrikası nerede?
  2. Sunny ne üretiyor?
  3. Sunny Türk markası mı?
  4. Skytech tv kim üretiyor?
  5. AXEN marka tv nerede üretiliyor?
  6. Sunny TV kumanda hangi markanın yan ürünü?
  7. Sunny sahibi nereli?
  8. Telenova hangi markanın yan ürünü?
  9. AXEN TV üreticisi kim?
  10. Morio tv kim üretiyor?
  11. Dijitsu hangi ülkenin malı?
  12. Atmaca Elektronik sahibi kim?

Sunny televizyon fabrikası nerede?

Elektronik sektöründe 1979 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren Atmaca Elektronik, Sunny markasıyla televizyon ve uydu alıcı üretimi gerçekleştirerek Türkiye'nin 3. büyük elektronik üreticisi olmuştur. Yüksek teknolojiye sahip üretim tesisleri İstanbul Esenyurt'da faaliyet göstermektedir.

Sunny ne üretiyor?

Hikayesi çok eskilere dayanan Sunny, şimdi Türkiye'nin üçüncü büyük 'yerli' elektronik üreticisi. TV'de yüzde 10 pazar payına ulaşan Sunny, yılda yaklaşık 750 bin adet televizyon üretiyor. ... Sonra Hong Kong'da SUNNY isminde bir firma buluyor, ismimiz buradan geliyor.

Sunny Türk markası mı?

SUNNY | yüzde 100 yerli.

Skytech tv kim üretiyor?

Skytech, 1984 yılında kurulan Ünsal Grup bünyesindeki tüketici elektroniği ve elektrikli ev aletleri markasıdır. LED TV, Ev Sinema Sistemleri, Dijital Uydu Alıcıları, Elektrikli Ev Aletleri, DVD Oynatıcıları, Oto ses sistemleri vb. Skytech markalı ürünleri Çin'de üretilmektedir.

AXEN marka tv nerede üretiliyor?

İstanbul'da 110.000 metrekarelik bir alana yayılan, yüksek teknolojiyle donatılmış üretim tesislerine sahip olan SUNNY; Türkiye'deki en modern yüzey montaj hatları ile yüksek üretim ihtiyaçlarına cevap verebilecek düzeydedir.

Sunny TV kumanda hangi markanın yan ürünü?

Sunny markasının yan ürünü olan Axen marka bir TV aldım.

Sunny sahibi nereli?

HAYRETTİN ATMACA KİMDİR ? tarihinde Nureddin Atmaca ve Mahi Atmaca'nın ikinci çocuğu olarak Ağrı'nın Kamışlı köyünde doğdu. İlköğretimi Ceylanlı Köyü İlkokulu'nda Ortaöğretimi Atatürk Orta Okulunda tamamladı.

Telenova hangi markanın yan ürünü?

Telenova, 2018 yılında kurulan Demart Elektronik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bünyesindeki televizyon markasıdır. Firma elektronik cihaz ve parçalarının toptan ticaretini yapmaktadır.

AXEN TV üreticisi kim?

Atmaca Elektronik A.Ş.

Morio tv kim üretiyor?

Morio, 2018 yılında Mehmet Atmaca tarafından kurulan Mehmet Atmaca Bilişim A.Ş. bünyesinde üretilen televizyon markasıdır. Ürün yelpazesinde dahili uydu alıcılı led televizyonları, Android Smart TV kutuları yer almaktadır.

Dijitsu hangi ülkenin malı?

Dijitsu Tv Hangi Ülkenin Markasıdır? Dijitsu Tv markası, Türkiye'ye ait olan bir markadır. Dijitsu TV'nin üretim merkezi İstanbul olmaktadır.

Atmaca Elektronik sahibi kim?

1979 yılından bu yana ülkemizde SUNNY markası ile elektronik sektöründe söz sahibi olan Adem Atmaca şirketin yönetim kurulu başkanlığına devam ediyor. Adem Atmaca, aynı zamanda perakende markası Jumbo'nun da sahibi.