Gratis indirim ne zaman bitiyor 2021?

İçindekiler:

  1. Gratis indirim ne zaman bitiyor 2021?
  2. Gratis mor indirim ne zamana kadar?
  3. 14 Şubat Gratis indirimi ne zaman?
  4. Gratis nedir ne demek?
  5. Gratis indirimi ne zaman Sevgililer Günü?
  6. Watsons indirim günleri kaç gün?
  7. Gratis markası kime ait?

Gratis indirim ne zaman bitiyor 2021?

Gratis black friday indirimi 2021 senesinde 23 Kasım'da başlıyor ve 26 Kasım Cuma gününe kadar devam edecek.

Gratis mor indirim ne zamana kadar?

Mor Fırsatlar Kampanya Yararlanma Koşulları 1- Gratis Mor Fırsatlar Kampanyası 6 - tarihleri arasında Gratis mağazalarında ve gratis.com'da sadece Gratis kart sahibi müşterilerimiz için geçerlidir.

14 Şubat Gratis indirimi ne zaman?

Türkiye'de kişisel bakım sektöründe lider konumda bulunan Gratis, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel 6-16 Şubat 2020 tarihleri arasında Gratis Kart'lılara özel P'ye varan indirim fırsatı sunuyor. kapsamında; Makyaj ürünlerinde P'ye Varan İndirim.

Gratis nedir ne demek?

Gratis, 2009 yılında İstanbul'da kurulan bir kişisel bakım ve kozmetik marketi zinciridir.

Gratis indirimi ne zaman Sevgililer Günü?

Gratis sevgililer günü indirimi 2021 yılında online alışveriş yapmak isteyenler için 4 Şubat tarihinde Gratis sevgililer günü indirimi başladı. Gratis.com üzerinden yapabileceğiniz alışverişlerde Sevgililer Günü kampanyasından faydalanma fırsatınız bulunmaktadır.

Watsons indirim günleri kaç gün?

Tam 6 gün sürecek olan efsanevi kampanyalar Watsons'ta sizleri bekliyor. Tüm yılın en avantajlı indirimlerinden faydalanmak istiyorsanız, alışveriş tutkunlarının Efsane Cuma indirimleri için gün saydığını ve stokların kısa sürede tükenebileceğini unutmayın!

Gratis markası kime ait?

Gratis, 2009 yılı Nisan ayında Demir Sabancı tarafından Sedes Holding iştiraki olarak kuruldu. Kişisel bakım ve kozmetik ürünleri odaklı bir perakende zinciri olarak kurulan firma, ilk mağazasını 17 Temmuz 2009'da İstanbul Metrocity AVM'de açtı.