Kartımda ne kadar var bursa?

İçindekiler:

  1. Kartımda ne kadar var bursa?
  2. Bukart nasıl alınır?
  3. Bursa otobüslerde kredi kartı geçiyor mu?
  4. Bu karta HES kodu nasıl yüklenir Bursa?
  5. Bukart abonman nereden alınır?
  6. Bursa Sağlık çalışanlarına otobüs ne zamana kadar ücretsiz?
  7. Bursa kart Aylık abonman nereden alınır?
  8. Kart16 ne?

Kartımda ne kadar var bursa?

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sınırları İçinde Toplu Taşımada Kullanılan Bilet Tipleri
TEK KULLANIMLIK BİLET TİPLERİBURSAKART
KISA HAT FİYATI : 6 TL UZUN HAT FİYATI : 8,00 TL İNDİRİMLİ BİLET FİYATI : 4,00 TL TAM BİLET FİYATI : 10,00 TL F3 BİLET FİYAT : 15,00 TL KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ BURSAKARTBURSAKART FİYATI : 8 TL
4 satır daha

Bukart nasıl alınır?

İstenen Belgeler:
  1. Son 6 ay içinde çekilmiş 1 adet güncel vesikalık fotoğraf.
  2. Nüfus cüzdanı
  3. Örgün eğitim kurumlarında öğrenim gören ilk ve ortaöğretim öğrencileri, Milli Eğitim Bakanlığı ile imzalanan protokol gereği elektronik ortamda alınan verilerden T.C.
Daha fazla öğe...

Bursa otobüslerde kredi kartı geçiyor mu?

Bundan sonra Bursa'da 355 halk otobüsüyle kendi sistemleri ile vatandaşlara hizmet vereceklerini ifade eden Umur, "Bundan sonra halkımız bilet arama derdine girmeden kredi kartı, cep telefon gibi çağdaş sistemle yolculuk yapabilecek. ... Kredi kartı için post cihazı bulunacak.

Bu karta HES kodu nasıl yüklenir Bursa?

Vatandaşların Bursakart'ına HES kodu tanımlaması için www.burulas.com.tr adresine girdikten sonra, HES kodu eşleştirme bölümündeki istenen bilgileri doldurması gerekiyor. Bu bilgilerde T.C. Kimlik No, Ad, Soyad, HES Kodu, Bursakart No, Cep Tel. No ve Mail adresinin yazılmasının ardından onaylanıyor.

Bukart abonman nereden alınır?

Öğrenci, öğretmen ve 60 yaş üzeri vatandaşları kapsayan Aylık Abonman İndirimli Bukart almak isteyenler T.C kimlik numarası, 1 adet vesikalık fotoğraf ve Seyahat Kartları Uygulama Yönetmeliği ile belirlenen belgelerle Bursaray Şehreküstü İstasyonu'nda bulunan BURULAŞ Bilet Sistemleri Müdürlüğü ofisine başvurabilecek.

Bursa Sağlık çalışanlarına otobüs ne zamana kadar ücretsiz?

Bugüne kadar konaklama, toplu ulaşımdan ücretsiz yararlanma, C vitamini destek paketleri ve Sağlık Kahramanları Hatıra Ormanı ile sürekli sağlık çalışanlarının yanında olan Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşımdan ücretsiz yararlanma süresini 'e kadar uzattı.

Bursa kart Aylık abonman nereden alınır?

Pazarlama ve Yolcu İlişkileri Müdürlüğü, Seyahat Kartları Şefliği Şubelerine müracaat ederek Kişiselleştirilmiş Aylık BursaKart teslim alabilirler.

Kart16 ne?

Belediye Başkanlığımız Sosyal Yardım Hizmetleri Kapsamında Bursa İli sınırları içerinde ikamet eden sosyo ekonomik açıdan güçlük yaşayan kişi ve ailelere yönelik gerçekleştirilen Kart16 Sosyal Destek Kartı ve Tıbbi Malzeme taleplerinizi aşağıdaki başvuru formunu doldurarak gerçekleştirebilirsiniz.