Kvklı ne demek?

İçindekiler:

  1. Kvklı ne demek?
  2. Apple Türkiye garantisi mi KVK mı?
  3. KVK Teknik Servis ne demek?
  4. KVK garantisi olup olmadığı nasıl anlaşılır?
  5. Kvkli telefon ne demek?
  6. iPHONE Türkiye garantili ne demek?
  7. KVK cihaz sorgulama nasıl yapılır?
  8. Ithalatçı garantili mi Türkiye garantili mi?

Kvklı ne demek?

KVK Teknoloji Ürünleri ve Ticaret A.Ş., Açılımı (Mehmet Emin Karamehmet, Murat Vargı, Osman Kavala'nın soyadlarının baş harfleriyle oluşmuş Türkiye merkezli bir cep telefonu distribütörüdür. ... Genel Müdürlüğü Kartal'da bulunmaktadır ve halen Türkiye genelinde 13 adet Teknik Servis Müdürlüğü ile hizmet vermektedir.

Apple Türkiye garantisi mi KVK mı?

Garantisi elbette olacak. Apple teknik servisi sadece kendi ürünleriyle ilgilenen bir birim. KVK ve Genpa teknik servisleri ise her türlü telefona bakıyor. ... Bu yüzden, eğer telefonunuzda bir sıkıntı oluşursa sadece Apple teknik servisine başvurun.

KVK Teknik Servis ne demek?

Cep telefonu servisi konusunda alanında uzman bir marka olan KVK, pek çok çeşitli markanın cep telefonu için servis hizmeti sunmaktadır. KVS servis noktalarına ulaşarak Samsung, Apple, Sony, HTC, ZTE, Huawei, Honor, Lenovo, Alcatel, Xiaomi, Asus gibi pek çok farklı markanın telefonlarını tamir ettirebilirsiniz.

KVK garantisi olup olmadığı nasıl anlaşılır?

KVK garanti ve fatura sorgulama için aldığınız telefonun cihazın 15 haneli IMEI numarasını bilmeniz gerekmektedir. Almış olduğunuz telefonun KVK garantisi olup olmadığını sorgulamak için gerekli olan IMEI numarasını örenmek için telefonunuzdan *#06# tuşlayarak IMEI Numaranızı öğrenebilirsiniz.

Kvkli telefon ne demek?

K.V.K açılımı aslında Mehmet Emin Karamehmet, Murat Vargı, Osman Kavela'nın soy adlarının baş harflerinden meydana gelmektedir. Bu isim aslında ülkemizin cep telefonu distribütörüdür. ... KVK bir cep telefonu distribitörü olduğu için birçok telefon markası KVK ile anlaşmalı çalışır ve garanti hizmeti sunmaktadır.

iPHONE Türkiye garantili ne demek?

Apple İki Yıllık Sınırlı Garantisi, isteğe bağlı üretici garantisidir. İşbu garanti, uygun olmayan mallar da dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, Türkiye'deki tüketici kanunu ile sağlanan haklardan bağımsız haklar sunar.

KVK cihaz sorgulama nasıl yapılır?

Kvk cihaz takip yapabilmek için yapılacak işlemler; https://cihaztakip.kvkteknikservis.com/ adresine girmeniz gerekir. Karşınıza çıkan menüden cihaz takip seçeneğine tıklayın. Daha sonra karşınıza çıkan formda Imei numarasını, form numarasını ve 5 haneli kargo takip numarasını sırayla girmeniz gerekmektedir.

Ithalatçı garantili mi Türkiye garantili mi?

İthalatçı garantili ve Türkiye garantili arasındaki temel fark, firmanın kendi imkanları ile Türkiye'ye getirdiği ürünleri kendi teknik servis olanaklarında garantilemesidir. Alınan ürünü firmanın kendi servisinde garanti etmesi anlamına gelmektedir.