Boğaziçi MBA ne demek?

İçindekiler:

  1. Boğaziçi MBA ne demek?
  2. MBA kaç para?
  3. MBA mi Executive MBA mi?
  4. E MBA hangi üniversitelerde var?
  5. MBA kaç dönem?
  6. MBA kaç sene?
  7. MBA ucretli mi?
  8. Tezsiz MBA ne demek?
  9. MBA yüksek lisans sayılır mı?
  10. MBA nın açılımı nedir?

Boğaziçi MBA ne demek?

bogazici universitesinin isletme dalinda yuksek lisans veren bolumu.egitim suresi iki yildir ve tezsizdir. giris icin gmatden en az 600,les den en az 67-68 almak gerekliyse de bu alanlarda bir taban yoktur.

MBA kaç para?

Son başvuru tarihi: Yıl boyunca online başvurular devam etmektedir. Eğitim fiyatı: (Executive MBA :38.150TL) – (e-MBA :15.000TL) - (İngilzce e-MBA: 18:000TL) Peşin Ödemelerde  oranında indirim uygulanır.

MBA mi Executive MBA mi?

MBA Nedir? Açılımı İşletme Yönetimi Yüksek Lisansı (Master of Business Administration) olup, yöneticilik kariyerine yönelen bir yüksek lisans programıdır. Executive MBA ise biraz daha üst düzey bir programdır.

E MBA hangi üniversitelerde var?

Hangi Üniversitelerde e-MBA Var?
  • Anadolu Üniversitesi e-MBA.
  • Atatürk Üniversitesi e-MBA.
  • Bahçeşehir Üniversitesi e-MBA.
  • Beykent Üniversitesi e-MBA.
  • Bülent Ecevit Üniversitesi e-MBA.
  • Çukurova Üniversitesi e-MBA.
  • Ege Üniversitesi e-MBA.
  • Erzincan Üniversitesi e-MBA.
Daha fazla öğe...

MBA kaç dönem?

Eğitim süresi dört yarıyıl (2 akademik yıl) olan ve tamamlanabilmesi için tez hazırlanması gereken yüksek lisans programıdır. Özel üniversitelerde tezli ve tezsiz MBA ücretleri arasında çok fazla fark bulunmamaktadır.

MBA kaç sene?

MBA Program Türleri Süresi iki yıl olan MBA programları genellikle 18 – 24 ay arasında eğitim verirken, süresi bir yıl olan MBA programları 10 - 16 ay arasında değişmektedir. Hızlandırılmış MBA: İki yıllık programların bir türü olmakla birlikte daha yoğun bir programdır.

MBA ucretli mi?

MBA eğitim ücretleri üniversitelere göre değişiklik gösterir. Vakıf üniversitelerinde ortalama ücretler 6 bin TL'den başlayıp 40 bin TL'ye kadar çıkar. Devlet üniversitelerinde tezsiz MBA programlarının ücretleri tezlilerden daha yüksek. Tezli programlarda sadece YÖK'ün belirlediği eğitim harcı ödenir.

Tezsiz MBA ne demek?

Tezsiz MBA Eğitim süresi 3 yarıyıl (1 akademik yıl) olan ve tamamlanabilmesi için tez hazırlanması gerekmeyen yüksek lisans programıdır. Özel üniversitelerde tezli ve tezsiz MBA ücretleri arasında çok fazla fark bulunmamaktadır. Tezsiz yüksek lisans programlarında ALES şartı da bulunmamaktadır.

MBA yüksek lisans sayılır mı?

MBA; açılımı Master of Business Administration olan (embiey şeklinde okunan) bazı üniversitelerimizde İşletme Yüksek Lisans Programı olarak adlandırılan ve tüm dünyada popülerliği olan bir yüksek lisans programıdır.

MBA nın açılımı nedir?

MBA PROGRAMLARI 2021 Öncelikle sıkça sorulan MBA NedirMBA Ne Demek” sorusunu cevaplayalım… MBA, “Master of Business Administration” kelimelerinin ilk harflerinden oluşan İngilizce bir kısaltmadır. Türkiye'de üniversiteler İşletme Yüksek Lisans programlarına bu ismi vermeyi tercih etmektedirler.