Zorlu rezidans kaç katlı?

İçindekiler:

  1. Zorlu rezidans kaç katlı?
  2. Zorlu Residence aidat ne kadar?
  3. Zorlu Center da kimler oturuyor?
  4. Zorlu Center da kaç mağaza var?
  5. Zorlu Center arsası kaça satıldı?
  6. Zorlu Center için hangi metro durağı?
  7. Zorlu Center istanbul'un hangi semtinde?
  8. Zorlu iett arazisini kaça aldı?
  9. Zorlu Center satıldı mı?
  10. Beylikdüzünden Zorlu Center'a nasıl gidilir?

Zorlu rezidans kaç katlı?

İstanbul'un en değerli lokasyonu olarak gösterilen Zincirlikuyu karayolları arazisi üzerine kurulan Zorlu Center, toplamda 18 ila 22 katlı 4 blok ve 584 konuttan meydana geliyor. Projenin bir bloğunda Raffles İstanbul Hotel yer alırken, diğer üç bloğunda ise kule rezidans ve teras evler bulunuyor.

Zorlu Residence aidat ne kadar?

Zorlu Center projesinde 1 oda rezidans daire için belirlenen aidat tutarı 5 bin TL oldu. Rezidans dairelerin metrekarelerine göre belirlenen aidat ücretinde en yüksek rakam ünlü şarkıcı Gülşen'nin de satın aldığı üst kattaki yüksek metrekareli daireler için belirlenen 13 bin TL oldu.

Zorlu Center da kimler oturuyor?

zorlu centerdan rezidans alan ünlüler Haberi Ev aldığı konuşulan isimler arasında işadamı Osman Çarmıklı dan şarkıcı Seda Sayana, şovmen Beyazıt Öztürk'ten Orhan Gencebay'a, Mehmet Ali Erbil'den Cem Yılmaz a kadar birçok ünlü bulunuyor.

Zorlu Center da kaç mağaza var?

İnşaatı 2013'te tamamlanan proje kapsamında rezidans, ofis, otel (Raffles İstanbul), alışveriş merkezi ve performans sanatları merkezi (Zorlu PSM) yer alıyor. 2020'de 205 mağazasıyla 7 gün 10.00-22.00 arasında hizmet vermeye devam etmektedir.

Zorlu Center arsası kaça satıldı?

İSTANBUL'un en gözde iş merkezlerinden Zincirlikuyu'da yer alan Karayolları arazisi için yapılan ihaleyi 800 milyon dolara Zorlu Gayrimenkul kazandı.

Zorlu Center için hangi metro durağı?

Taksim'den Yenikapı-Hacıosman metrosuna binerek Gayrettepe istasyonunda indiğinizde Zorlu Center Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Zorlu Center istanbul'un hangi semtinde?

Zorlu Center AVM – Beşiktaş / İstanbul.

Zorlu iett arazisini kaça aldı?

İETT arazisini El Maktum aldı ancak kazanan Zorlu oldu... Dubai Şeyhi El Maktum'un şirketi Sama Dubai Holding, uzun zamandır peşinde olduğu İstanbul Levent'teki İETT Garajı arazisinin KDV hariç 980 milyon YTL ile yeni sahibi oldu.

Zorlu Center satıldı mı?

Türkiye Cumhuriyeti'nde tek seferde en büyük arazi satışı 'de gerçekleşti. Bugün üzerinde Zorlu Center'ın bulunduğu eski İETT Zincirlikuyu Garajı 800 milyon dolara satıldı. O günkü kur ile hesaplandığında arazinin değeri 1.1 milyar TL yapıyordu.

Beylikdüzünden Zorlu Center'a nasıl gidilir?

Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler, Mecidiyeköy taraflarından geliyorsanız herhangi bir metrobüs durağından Metrobüse binerek Zincirlikuyu durağında indiğinizde Zorlu Center Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.