Antalya toplu taşıma kartı nereden alınır?

İçindekiler:

  1. Antalya toplu taşıma kartı nereden alınır?
  2. Antalya Engelli ulaşım kartı nereden alınır?
  3. Antalya Kart için ne gerekli?
  4. A Kent öğretmen kartı nasıl alınır?
  5. Antalya emekli otobüs kartı nereden alınır?
  6. Antalya ulaşım kimlere ücretsiz?
  7. Öğrenci kartı çıkartmak için ne gerekli?
  8. Antalya Ulaşım ne kadar?

Antalya toplu taşıma kartı nereden alınır?

Çallı ve Doğu Garajı kart merkezlerimize kimliğiniz ile birlikte giderek Kişiselleştirilmiş Tam Antalyakart başvurusunda bulunabilirsiniz. Antalyakart işlemlerinde kişisel başvurularda kimlik aslı ibraz edilmesi zorunludur.

Antalya Engelli ulaşım kartı nereden alınır?

Engelli kimlik kartını, Aile ve Sosyal Politikalar İl ve İlçe Müdürlükleri'ne ya da E-Devlet sistemi üzerinden başvuru yapmak suretiyle alabilirsiniz. Bulunduğunuz ildeki Aile ve Sosyal Politikalar İl ve İlçe Müdürlükleri'ne gerekli belgeler ile başvurmanız halinde engelli kartı alabilirsininiz.

Antalya Kart için ne gerekli?

Antalyakart işlemlerinde kişisel başvurularda kimlik aslı ibraz edilmesi zorunludur. Kişilerin kendileri haricinde birinci derece akrabaları ve kanuni temsilcilerinin başvuru yapması halinde her iki kişininde kimlik aslı ibrazı zorunludur.

A Kent öğretmen kartı nasıl alınır?

Öğretmen Istenen Belgeler: • Kurum müdürlüklerince onaylanmış kimlik bilgileri bulunan öğretmen görev yeri belgesi asli. (kadro unvanları belirtilmiş olacak) • Nüfus cüzdanı fotokopisi • Son 6 ay içinde çekilmiş 1 adet vesikalik fotoğraf. Istenen Belgeler: • Bağlı oldukları kurumdan kadrosunun onaylı talep yazisi.

Antalya emekli otobüs kartı nereden alınır?

Emekliler, indirimli ulaşım kartı almak için daha önceden SGK´dan aldıkları emekli cüzdanı veya emekli kartının fotokopileri, ya da EDevletten aldıkları emekli olduğunu gösterir belge ile Antalya Kart Merkezleri'ne başvuru yapabiliyor.

Antalya ulaşım kimlere ücretsiz?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile ülke genelindeki tüm toplu taşıma araçları 65 yaş üstü vatandaşlarla engelli bireylere ücretsiz hale geldi. Tramvaylarda ve kendi otobüslerinde bu kararı uygulayan Antalya Büyükşehir Belediyesi özel toplu taşıma araçlarında da bu kararı uygulatıyor.

Öğrenci kartı çıkartmak için ne gerekli?

  • Öğrenci Belgesi.
  • Nüfus Cüzdanı
  • 1 Adet Vesikalık Fotoğraf.
  • 10 TL kart ücreti.

Antalya Ulaşım ne kadar?

Antalya kent merkezinde toplu taşıma esnafının talebi üzerine ulaşım ücretlerine yüzde 12 zam yapılması kararı alındı. Zam ile birlikte 3.65 TL olan toplu taşıma ücreti 4 lira 10 kuruşa yükseldi. Öğrenci ücreti ise 2.10 kuruştan 2.40 kuruşa çıkarıldı.