Beşiktaş Harem nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Beşiktaş Harem nasıl gidilir?
  2. Harem nerede?
  3. Kadıköy iskeleden hareme nasıl gidilir?
  4. Harem otogarına hangi otobüs gider?
  5. Harem otogar kalkıyor mu?
  6. Harem Otogar kapandı mı?

Beşiktaş Harem nasıl gidilir?

Beşiktaş'a geldikten sonra direkt iskeleden Üsküdar vapurlarına binilmelidir. Yarım saat aralıklarla kalkan Üsküdar vapurları ile Anadolu yakasına geçilerek, oradan Harem'e geçiş yapılmaktadır. Bu geçiş için kısa bir yürüyüş tercih edilebileceği gibi, sarı dolmuşlar da tercih edilebilmektedir.

Harem nerede?

Harem, İstanbul'un Üsküdar ilçesinde yer alan semtlerden biridir.

Kadıköy iskeleden hareme nasıl gidilir?

Kadıköy Rıhtımdan kalkan 12 numaralı otobüs ile Harem durağında inerek Harem Otogarına ulaşabilirsiniz. Kartal, Maltepe, Pendik, Tuzla taraflarından geliyorsanız E-5 istikametinde devam eden Gebze-Harem minibüsleriyle Harem otogarına ulaşabilirsiniz.

Harem otogarına hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Harem Otogarı yakınından geçiyor: 11M, 11N, 11ST, 11Ü, 11Y, 16F, 16M, 18Ü, 18Y, 320A, 6, BEYLIKDÜZÜ - SÖĞÜTLÜÇEŞME.

Harem otogar kalkıyor mu?

Harem Otogarı da 2018'e kadar taşınacak. İstanbul'un şehirlerarası yolcu otogarları, yeni yol güzergahlarına göre düzenleniyor.

Harem Otogar kapandı mı?

Harem Otogar İşletmesi, korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan "şehirler arası seyahat kısıtlaması" kararının ardından faaliyetlerini geçici olarak durdurdu. Harem Otogar İşletmesi'nin faaliyetlerini durdurma kararını Üsküdar Kaymakamı Sefa Murat Demiryürek Twitter'dan yaptığı paylaşımla duyurdu.