Hyundai Accent hangi otomatik şanzımanı kullanıyor?

İçindekiler:

  1. Hyundai Accent hangi otomatik şanzımanı kullanıyor?
  2. Accent Blue otomatik şanzıman kaç vites?
  3. Otomatik viteste o d ne demek?
  4. Accent Blue Dizel Otomatik kaç ileri?
  5. 2016 Accent Blue otomatik kaç vites?
  6. Mercedes şanzıman nedir?

Hyundai Accent hangi otomatik şanzımanı kullanıyor?

Hyundai, Accent Blue'nun tüm donanım seviyelerinde sunmaya başladığı yeni 7 ileri DCT şanzıman ile segmentte sahip olduğu dizel otomatik seçeneği liderliğini daha da ileri taşımayı hedefliyor.

Accent Blue otomatik şanzıman kaç vites?

Küçük sınıf sedan üyelerinden Hyundai Accent Blue, i30'da olduğu gibi artık dizel motorda yeni nesil 7 ileri çift kavramalı şanzımanla satın alınabilecek. Hyundai, Accent Blue'yu 136 beygirlik 1.6 litre dizel motoru ve 7 ileri DCT şanzımanıyla satışa sunmaya başladı.

Otomatik viteste o d ne demek?

Genel tanımını yapmamız gerekirse, Overdrive , şanzımandaki en yüksek vitestir. Motorun belirli bir yol hızı için daha düşük bir RPM'de çalışmasına izin verir. Bu, aracın daha iyi yakıt verimliliği elde etmesine ve otoyolda genellikle daha sessiz çalışmasına olanak tanır.

Accent Blue Dizel Otomatik kaç ileri?

Yeni 7 ileri DCT şanzıman, 1.6 CRDi motor seçeneğiyle birlikte güç ve konfora aynı anda ulaşmanızı sağlar. Konvansiyonel 5 ileri viteslere göre devir aralığını daha iyi kullanan 6 ileri vitesle, performans ve yakıt ekonomisi bir arada.

2016 Accent Blue otomatik kaç vites?

2016 Hyundai Accent Blue 1.6 CRDi DCT İnceleme Hyundai markası tarafından üretilen Hyundai Accent, 1.582 cc motor hacmi ile 136 hp beygir güç üretir. Hyundai Accent 7 ileri Otomatik şanzımanı ile km Hızlanmanması 10 saniyedir. B Segment içinde bulunan Hyundai Accent, Dizel yakıt kullanır.

Mercedes şanzıman nedir?

Mercedes-Benz grubunda “G-Tronic” isimli, tam otomatik şanzımanlar yıllardan beri kullanılır. ... İşte o şanzıman tam otomatik tork konvertörlü şanzıman versiyonlarıdır. Son dönemde 7 ileri “DCT” çift kavramalı versiyonlarda kullanmaya başladılar.