Propolis sabunu ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Propolis sabunu ne işe yarar?
  2. Bal polen propolis sabunu ne işe yarar?
  3. Prolüks Apiterapi sabunu ne işe yarar?
  4. Ballı sabun ne işe yarar?
  5. Ballı sabunla saç yıkanır mı?
  6. Pirinç sabunu hangi ciltler için?

Propolis sabunu ne işe yarar?

Anti-bakteriye l özelliğe sahip propolis sabunu, cilde zarar veren ve sivilce oluşumuna sebep olan bakterilerin üremesini engeller. Sivilce, akne ve yaraların daha kısa sürede iyileşmesine yardımcı olur. Yağlı ciltlerdeki fazla yağı emer. Cildi derinlemesine temizler, yumuşatır ve hijyen sağlar.

Bal polen propolis sabunu ne işe yarar?

Cildi nemlendirme ve kırışıklığı önlemede olumlu etkiye sahiptir. İçerisinde bal ve polen özleri bulunmakta olup cildin tahriş olmasını engelleyici ve nemlendirici özelliğiyle hassas ciltler için birebirdir. İçerdiği E vitamini ile cildi besler ve canlandırır.

Prolüks Apiterapi sabunu ne işe yarar?

Arı sütü, bal, polen, propolis içeren, çok güçlü etkilere sahip, yenebilecek kadar doğal, göz yakmayan, kostiksiz, tamamen el yapımı, hücre yenileme ve cilt besleme özelliklerine sahip özel bir sabun. Propolisin doğallığından gelen güçle cildiniz temizlenir, narin bir şekilde arınır. ... Her cilt türü için uygundur.

Ballı sabun ne işe yarar?

Cilt bakımı konusundaki en iyi sabunlardan biri olan ballı sabun, cildi canlandırır ve gençleştirir. Antibakteriyel özelliği ile ciltteki sivilceler başta olmak üzere akne ve yaraların kısa sürede iyileşmesine yardımcı olur. Cilt problemlerine yol açan bakterilerin oluşmasını engeller.

Ballı sabunla saç yıkanır mı?

Saçları onaran ve kuvvetlendiren ballı sabun, yıpranmış ve boyalı saçlar için ideal bir bakım ürünüdür. Saça yumuşaklık ve parlaklık kazandırır. Saçları kuvvetlendirerek dökülmesini engeller. Bu durum aynı zamanda saçların gürleşmesini sağlar.

Pirinç sabunu hangi ciltler için?

Pirinç Sabunu Sivilce eğilimli ciltleri onarmada birebirdir. Cilt onarımını gerçekleştirdikten sonra hafif bir ışıltı kazandırır.