Wordde dikte nasıl açılır?

İçindekiler:

  1. Wordde dikte nasıl açılır?
  2. WhatsApp'ta mikrofon nasıl açılır?
  3. WhatsApp'ta neden sesli mesaj gönderemiyorum?
  4. WhatsApp'da nasıl hızlı yazılır?
  5. Sesli mesaj nasıl ayarlanır?
  6. Word dikte nasıl kullanılır?
  7. Windows dikte nasıl açılır?

Wordde dikte nasıl açılır?

Word'de dikte etmeye başlamak çok basittir: programı açın ve yeni bir belge oluşturduktan veya değiştirmek için belgeyi yükledikten sonra fare imlecini yazmak istediğiniz alana getirin ve bölümü tıklayın dikte sağ üstte bulunur.

WhatsApp'ta mikrofon nasıl açılır?

Çözüm yolu ise uygulamanın mikrofonu kullanmasına izin vermektir. Bunun için sırası ile Ayarlar > Genel Ayarlar > Uygulamalar > WhatsApp > İzinler > Mikrofon kısmına giriniz. Kapalı ise açınız.

WhatsApp'ta neden sesli mesaj gönderemiyorum?

WhatsApp'ta sesli mesaj kaydedemiyorsanız WhatsApp'a mikrofon erişimi için izin verip vermediğinizi kontrol edin. WhatsApp'ın sesli mesaj kaydetmek için akıllı telefonunuzun mikrofonunu kullanma iznine sahip olması gerekir. Üçüncü taraf kaydedicileri kapatın.

WhatsApp'da nasıl hızlı yazılır?

Hızlı cevapları kullanmak için:
  1. Bir sohbet açın.
  2. Metin giriş alanına önce "/" işaretini, ardından önceden ayarlanmış hızlı cevabın kısayolunu yazın.
  3. Hızlı cevabı seçin. Mesaj şablonu metin girişi alanına otomatik olarak yazılır.
  4. Mesajı düzenleyebilir veya sadece Gönder'e dokunabilirsiniz.

Sesli mesaj nasıl ayarlanır?

Diğer sesli mesaj kutusu seçeneklerini değiştirme > > Ayarlar > Çağrı ayarları" öğesine dokunun. Aşağıdakilerden birini yapın: Telefonunuz tek SIM kart kullanıyorsa Sesli mesaj öğesine dokunun. Telefonunuz çift SIM kullanıyorsa SIM1 ya da SIM2 > Sesli mesaj öğesine dokunun.

Word dikte nasıl kullanılır?

Biçimlendirme
  1. Bir kelimeyi veya cümleyi kalın, italik, altı çizili veya üstü çizili yapabilirsiniz. Bir örnek, "yarın 17: 00'a kadar gözden geçir" dikte etmek ve ardından "kalın yarın" demek sizi "yarın 17: 00'a kadar gözden geçir" ile bırakır.
  2. "Kalın son söz" veya "son cümlenin altını çiz" gibi ifadeleri deneyin.

Windows dikte nasıl açılır?

Dikte, Windows 10'da yerleşik olan konuşma tanımayı kullanır, bu nedenle kullanmak için indirmeniz ve yüklemeniz gereken hiçbir şey yoktur. Dikte etmeye başlamak için bir metin alanı seçin ve Windows logo tuşu + H tuşlarına basarak araç çubuğunu açın.