Yedaş mı Yepaş mı?

İçindekiler:

  1. Yedaş mı Yepaş mı?
  2. Yepaş elektrik abonelik ücreti ne kadar?
  3. Yepaş elektrik kime ait?
  4. Yedaş hangi kuruma bağlı?
  5. Yepaş nereye bağlı?
  6. Çorum elektrik aboneliği nereden alınır?
  7. Yedaş özel mi devlet mi?
  8. Tedaş hangi bakanlığa bağlıdır?
  9. Yepaş hangi illerde?
  10. 55 23 nerenin numarası?

Yedaş mı Yepaş mı?

YEPAŞ, yani Yeşilırmak Elektrik Perakende Satış AŞ'nin Ordu'daki hizmet noktasında asılı tabelalar kurumun eski ismi olan YEDAŞ'ı ifade ediyor. ... Yeşilırmak Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi yakın zamanda isim değişikliğine giderek Yeşilırmak Elektrik Perakende Satış AŞ. adını aldı.

Yepaş elektrik abonelik ücreti ne kadar?

Elektrik abonelik bedeli Güvence bedeli, sözleşme gücü üzerinden hesaplanan bir değerdir ve kW başına olarak 2021 yılı için meskenlerde 33 TL/kW, ticarethane ve sanayi için 93,7 TL/kW olarak belirlenmiştir.

Yepaş elektrik kime ait?

FAALİYET ALANI Enerji 2005 yılında kurulan Yeşilırmak Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (YEDAŞ); Türkiye'de yapılan özelleştirmeler kapsamında 2010 yılında Çalık Grubu tarafından devralınmıştır. YEDAŞ; Samsun merkez olmak üzere Amasya, Çorum, Ordu ve Sinop illerine hizmet vermektedir.

Yedaş hangi kuruma bağlı?

TEDAŞ (Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş.) 1970 yılında çıkarılan kanunla Türkiye'de elektrik enerjisinin; dağıtım ve perakende satışından sorumlu iktisadi devlet teşekkülüdür. TEDAŞ, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na bağlıdır.

Yepaş nereye bağlı?

Yeşilırmak Elektrik Perakende Satış A.Ş (YEPAŞ), Samsun merkez olmak üzere Amasya, Çorum, Ordu ve Sinop illerinde sanayi kuruluşlarından, mesken abonelerine kadar geniş bir kitleye elektrik tedarik hizmeti sağlamaktadır.

Çorum elektrik aboneliği nereden alınır?

Samsun, Çorum, Ordu, Amasya, Sinop illerinde ikamet eden tüketicilerin elektrik abonelik işlemleri için bölgenin görevli elektrik tedarikçisi Yepaş'a başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Yedaş özel mi devlet mi?

MADDE 5 – (1) Bu Ana Statü ile teşkil olunan Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (Teşekkül); tüzel kişiliğe sahip, faaliyetlerinde özerk ve sorumluluğu sermayesiyle sınırlı bir İktisadi Devlet Teşekkülüdür.

Tedaş hangi bakanlığa bağlıdır?

TEDAŞ (Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş.) 1970 yılında çıkarılan kanunla Türkiye'de elektrik enerjisinin; dağıtım ve perakende satışından sorumlu iktisadi devlet teşekkülüdür. TEDAŞ, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na bağlıdır.

Yepaş hangi illerde?

01.01.2013 tarihi itibariyle Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop (Yeşilırmak Dağıtım Bölgesi) illerini kapsayan bölgede perakende satiş ve perakende hizmetleri faaliyetlerine başlanmıştır.

55 23 nerenin numarası?

Yepaş telefon numarası Yeşilırmak Elektrik çağrı merkezini 444 55 23 numaralı hattan arayabilirsiniz.