Sabiha Gökçen otopark ücretsiz mi?

İçindekiler:

  1. Sabiha Gökçen otopark ücretsiz mi?
  2. Sabiha Gökçen Havaalanında otopark var mı?
  3. Sabiha Gökçen'de Arabamı nereye park edebilirim?
  4. Havaalanında otopark ücreti ne kadar?
  5. Yeni havalimanı Ispark var mı?
  6. İSPARK aboneliği her yerde geçerli mi?

Sabiha Gökçen otopark ücretsiz mi?

Sabiha Gökçen Havalimanı'na 5 dakikalık mesafede olan otopark, misafirlerini karşılamak veya uğurlamak iseteyenler için 15 dakika ücretsiz hizmet veriyor. Yolcular için bekleme salonu bulunan otoparkta, İstanbulkart ve kredi kartı ile ödeme imkanı bulunuyor.

Sabiha Gökçen Havaalanında otopark var mı?

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda siz sayın misafirlerimize hizmet vermekte olduğumuz çok katlı otoparkımız 4.718 araç ve 72 otobüs kapasitelidir. Otopark Binaları içerisinde Kredi kartı ile ödeme yapılabilen otomatik ödeme noktaları da bulunmaktadır. ...

Sabiha Gökçen'de Arabamı nereye park edebilirim?

İspark Sabiha Gökçen Otoparkı İspark Sabiha Gökçen Havalimanı Otopark 'ına ulaşım ise son derece kolay. Ancak dikkat edilmesi gereken tek şey TEM'den çıktıktan hemen sonra Kurtköy Pendik sapağından ayrılmak. Yol tabelaları sizi istediğiniz otoparka rahatça götürecek.

Havaalanında otopark ücreti ne kadar?

İstanbul Yeni Havalimanı İç Hatlar / Dış Hatlar AÇIK Otopark Ücreti 2021
ARACIN CİNSİPARK SÜRESİ / SAAT (TL)
Otomobil18,0032,00
Pikap, Minibüs20,0035,00
Midibüs, Otobüs, Kamyon, Kamyonet23,0039,00
2 satır daha

Yeni havalimanı Ispark var mı?

– IstPark'ın, havalimanına sadece 3,5 dakika mesafade, 7/24 hizmet veren 1000 araçlık otoparkı ve vale hizmeti var. Ücretsiz shuttle servis ile terminal kapısına ulaşabiliyorsunuz.

İSPARK aboneliği her yerde geçerli mi?

Abonelik uygulaması her otoparkımızda bulunmamakta, İSPARK tarafından belirlenen otoparklarda abonelik uygulaması bulunmaktadır. ... Abonelik uygulaması olan otoparklarda istenilen abonelik başvuru işlemlerini yapmanız gerekmektedir.