iPhone 11 ekran nasıl kapatılır?

İçindekiler:

  1. iPhone 11 ekran nasıl kapatılır?
  2. Iphone arka plan uygulamaları ne işe yarar?
  3. Iphone'de arka plan yenileme nedir?
  4. Iphone arka plan aktivitesi nedir?

iPhone 11 ekran nasıl kapatılır?

Ses düğmelerinden birine ve yan düğmeye basıp "kapat" sürgüsü görünene kadar düğmeleri basılı tutun. Sürgüyü sürükleyip aygıtınızın kapanması için 30 saniye bekleyin.

Iphone arka plan uygulamaları ne işe yarar?

Arka Planda Uygulama Yenile özelliğini kullanırsanız askıya alınmış uygulamalar güncellemeleri ve yeni içerikleri kontrol edebilir. ... Bir uygulamadan çıkmak için uygulama değiştiriciyi kullanırsanız tekrar açmadığınız sürece uygulama çalışmayabilir veya yeni içerikleri kontrol edemeyebilir.

Iphone'de arka plan yenileme nedir?

Arka Planda Uygulama Yenile özelliğini kullanırsanız askıya alınmış uygulamalar güncellemeleri ve yeni içerikleri kontrol edebilir. Askıya alınmış uygulamaların yeni içerikleri kontrol etmesini istiyorsanız Ayarlar > Genel > Arka Planda Uygulama Yenile bölümüne giderek Arka Planda Uygulama Yenile'yi açın.

Iphone arka plan aktivitesi nedir?

Arka Plan Aktivitesi, uygulama arka planda işlem yaparken pilinizin kullanıldığı anlamına gelir. Ses, uygulamaların arka planda çalışırken ses çaldığı anlamına gelir. Hücresel Kapsama Yok ve Sinyal Zayıf, aygıtınızın sinyal aradığı veya zayıf bir sinyalle çalıştığı anlamına gelir.