Dr Ali Ayhan hangi hastanede?

İçindekiler:

  1. Dr Ali Ayhan hangi hastanede?
  2. Aysel Kamer hangi hastanede?
  3. Prof Dr Ali Ayhan kim?
  4. Ali Ayhan kiminle evli?
  5. Mustafa Ulusoy kimdir?
  6. Seçil Kahveci Elsürer hangi hastanede?
  7. Ali Ayhan kaç çocuğu var?
  8. Ali Ayhan aslen nereli?
  9. Mustafa Ulusoy kimdir ne iş yapar?
  10. Seçil Kahveci Elsürer kimdir?

Dr Ali Ayhan hangi hastanede?

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ANKARA HASTANESİ - Doktorlarımız - Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı - Prof. Dr. Ali Ayhan.

Aysel Kamer hangi hastanede?

Aysel Kamer, Özel Medova Hastanesin'nde sağlık hizmeti vermektedir. Tıbbi İlgi Alanları İnfertilite, Jinekoloji, Normal Doğum, SSVD (Sezary...

Prof Dr Ali Ayhan kim?

Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu, Türk Kanser Araştırma ve Savaş Derneği, Hacettepe Kadın Doğum Kliniği Geliştirme Derneği, Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği, üyeliği yanında Türk Jinekolojik Onkoloji Derneği'nin kurucu üyesi ve halen başkanıdır.

Ali Ayhan kiminle evli?

Engin Nurşani
Ölüm25 Aralık 2020 (36 yaşında) İstanbul, Türkiye
Ölüm sebebiAğırlaşan boğaz kanseri
MilliyetTürk Alman
EvlilikDilek Ayhan
12 satır daha

Mustafa Ulusoy kimdir?

1965 yılında Sungurlu'da doğan Mustafa Ulusoy, temel eğitimini bu şehirde aldıktan sonra lise öğrenimini Ankara Bahçelievler Deneme Lisesi'nde tamamladı. 1982'de girdiği İÜ Çapa Tıp Fakültesini 1988'de bitirdi, 1993 yılında da psikiyat-ri uzmanı oldu. 1999 yılından beri, kendi ofisinde terapilerini sürdürmektedir.

Seçil Kahveci Elsürer hangi hastanede?

Seçil Kahveci Elsürer, Özel Medova Hastanesinde hizmet vermektedir.

Ali Ayhan kaç çocuğu var?

Ayrıca 'International Gynecologic Cancer Society' üyesidir. 2005 yılında ESGO (European Society of Gynecologic Oncology)'nin Ortadoğu temsilcisidir. Kadın kanserleri ile kanser öncüsü lezyonların tanı ve tedavisi, kanser taraması ve kolposkopi ile ilgilenmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Ali Ayhan aslen nereli?

Engin Nurşani
DoğumEngin Ayhan Krefeld, Batı Almanya
Ölüm25 Aralık 2020 (36 yaşında) İstanbul, Türkiye
Ölüm sebebiAğırlaşan boğaz kanseri
MilliyetTürk Alman
12 satır daha

Mustafa Ulusoy kimdir ne iş yapar?

Mustafa Ulusoy, 1965 yılında Sungurlu, Çorum'da doğmuştur. ... Temel çalışma alanı Kongnitif ve Varoluşçu Psikoterapiler olan Mustafa Ulusoy 1999 yılından beri, kendi ofisinde terapilerini sürdürmektedir. Ülke içinde ve dışında psikiyatri dergilerinde makaleler yayınlamıştır.

Seçil Kahveci Elsürer kimdir?

Op. Dr. Seçil KAHVECİ ELSÜRER, 1977 yılında Adana'da doğmuştur. Lise öğrenimini Gaziantep Fen Lisesinde bitirdikten sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde başladığı tıp eğitimini 2000 yılında tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır.