GSMobile faturasız ne kadar?

İçindekiler:

  1. GSMobile faturasız ne kadar?
  2. GSMobile ücretli mi?
  3. GSMobile hat ne kadar?
  4. GSMobile kimin?
  5. Türk Telekom taraftar nasıl yapılır?
  6. GSMobile ne işe yarar?
  7. GSMobile ne demek?
  8. Konyacell nedir?
  9. Galatasaray uygulaması ne kadar indirildi?
  10. Galatasaray uygulaması paralı mi?

GSMobile faturasız ne kadar?

Son 30 gün içinde yeni hat alarak veya numara taşıyarak GSMobile Şampiyon tarifesine gelen müşteriler için Rakipsiz 6GB Paketi'nin fiyatı aylık 29 TL, Rakipsiz 15GB Paketi'nin fiyatı aylık 39 TL'dir.

GSMobile ücretli mi?

Avea, Taraftar, TTNET ve diğer iş birliği faturalı tarifelerinden geçiş yoluyla GSMobile Sınırsız 500 Tarifesine kayıt olan müşterilerimiz için tarifenin aylık ücreti 45 TL'dir.

GSMobile hat ne kadar?

Detaylar : * Rakipsiz 2GB Paketi'nin fiyatı, son 30 gün içinde yeni hat alarak veya numara taşıyarak faturasız GSMobile Şampiyon tarifelerine gelen müşteriler için aylık 19 TL, mevcut müşteriler için aylık 23 TL'dir.

GSMobile kimin?

Galatasaray Mobile
SloganTek takım, tek yürek, tek hat.
KurucuAvea, Galatasaray
Kilit kişilerErkan Akdemir (CEO)
SahibiTürk Telekom, Galatasaray
Websitegsmobile.com.tr
3 satır daha

Türk Telekom taraftar nasıl yapılır?

Türk Telekom mağazalarına gelerek veya 5555'e aşağıdaki SMS'leri göndererek Rakipsiz Tarifelere geçiş yapabilirsiniz. Rakipsiz 2GB ve Rakipsiz 5GB Tarifeleri, her yöne 750 dakika ve her yöne 250 SMS ile birlikte 2GB ve 5GB cepten internet seçenekleri ve taraftar hatlarıyla sınırsız konuşma içermektedir.

GSMobile ne işe yarar?

Galatasaray Kulübünün internet sitesinden yapılan açıklamada, uygulamada, futbol takımı başta olmak üzere tüm branşlardan perde arkası görüntüler, anlık bilgilendirmeler, röportajlar, anketler, yarışmalar, detaylı istatistikler ve canlı maç takiplerinin yer alacağı belirtildi.

GSMobile ne demek?

Galatasaray Kulübü ile Avea'nın birlikte hayata geçirdiği GSM operatörü Galatasaray Mobile'ın (GSMobile) tanıtımı yapıldı.

Konyacell nedir?

Turkcell'in sunduğu bir hizmet olarak Konya'yla buluşan Kent Haber ve Bilgi Servisi 444 Konyacell, önümüzdeki günlerde faaliyetlerine başlıyor. Konya ve tüm ilçelerinde bulunan Turkcell abonelerine yönelik bilgi mesaj servisi olan hizmet, tamamen ücretsiz olacak, sessiz bir şekilde bilgi ekranı olarak telefona gelecek.

Galatasaray uygulaması ne kadar indirildi?

Galatasaray'da futbol takımı başta olmak üzere tüm branşlarla ilgili özel paylaşım, video ve içeriklerinin yer aldığı mobil uygulamayı bin kişi indirdi.

Galatasaray uygulaması paralı mi?

Uygulama ücretlidir. Aylık ücreti: 14.99 TL'dir. 6 aylık üyelik isteyenler için de 73.99 TL istenmektedir. 12 aylık üyelik ücreti ise 124,99 TL'dir.