Ersağ sarı kantaron nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Ersağ sarı kantaron nasıl kullanılır?
  2. Sarı kantaron ile depresyon tedavisi nasıl yapılır?
  3. Sarı kantaron yan etkileri var mı?
  4. Ersağ ginkgo biloba ne işe yarar?
  5. Ersağ glukozamin ne işe yarar?
  6. Ersağ glukozamin içinde ne var?

Ersağ sarı kantaron nasıl kullanılır?

Ersağ Sarı Kantaron takviye edici gıda olarak üretilmektedir. İçeriğinde dolgu ve katkı maddesi bulunmamaktadır. Ürünün içeriği, ürün bileşenleri tablosunda yer almaktadır. Önerilen Kullanım Şekli: Gıda takviyesi olarak yetişkinler için günde 1 tane kapsül bol su ile alınması tavsiye edilir.

Sarı kantaron ile depresyon tedavisi nasıl yapılır?

Hafif şiddette depresyonda sarı kantaron otu ( St.John's wort ) kullanılmak istenmesi durumunda çay şeklinde demlenerek, günde iki fincan içilmesi önerilir. Daha fazlasında yan etki gösterebilir.

Sarı kantaron yan etkileri var mı?

En sık yan etkileri ağızda kuruluk, baş ağrısı, kabızlık, çarpıntı, terleme ve mide bulantısıdır. Serotonin arttırıcı etkisi hipertansiyon ve ciddi pulmoner hipertansiyona yol açabilir. Bu nedenle tansiyon hastalarının kullanması sakıncalıdır.

Ersağ ginkgo biloba ne işe yarar?

Ginkgo biloba kan temizleme ve kan sağlığı için etkilidir. Ginkgo biloba E vitamini bakımından oldukça zengindir, bu özelliği sayesinde cilt sağlığını korur, yara izleri, streç, akne, sivilce benzeri cilt rahatsızlıklarına iyi gelmektedir. Ginkgo bilobanın antidepresan özelliği bulunmaktadır.

Ersağ glukozamin ne işe yarar?

Glucosamine, Chondroitin ve MSM üçlü kombinasyonu osteoartrit ve bel fıtığına bağlı ağrı ve diğer semptomların giderilmesinde, hareket kısıtlılığının ortadan kaldırılmasında çok etkilidir.

Ersağ glukozamin içinde ne var?

Ersağ Glukozamin Kondroitin Msm, takviye edici gıda olarak üretilmektedir....Ürün Kodu : 2020.
Bileşen adı6 Kapsül
Glucosamine Sulfate1500 mg
Chondroitin Sulfate1200 mg
Metil-sulfonil-metan61,20 mg