Tivibu nasıl alinir?

İçindekiler:

  1. Tivibu nasıl alinir?
  2. Tivibu nedir nasıl kullanılır?
  3. Tivibu için ttnet abonesi olmak şart mı?
  4. Tivibu farklı internet ile çalışır mı?
  5. Tivibu Web internet kotasını etkiler mi?
  6. Tivibu Go aile paketi nedir?

Tivibu nasıl alinir?

Tivibu Ev abonesi olmak için www.tivibu.com.tr/hemen-basvur sayfasından form doldurabilir, Türk Telekom Ofis ya da Türk Telekom bayilerini ziyaret edebilir ya da 4 Tivibu Müşteri Hizmetlerini arayabilirsiniz.

Tivibu nedir nasıl kullanılır?

Tivibu Web ile bilgisayarınız üzerinden yerli ve yabancı pek çok TV kanalına ulaşabilir, canlı yayınları istediğiniz zaman durdurup geri alabilir, binlerce film, dizi, belgesel, çocuk ve müzik içeriğine istediğiniz an ulaşabilir, kaçırdığınız yerli dizileri 1 hafta süresince kaydetmenize gerek kalmadan tekrar ...

Tivibu için ttnet abonesi olmak şart mı?

Şimdiye dek sadece TTNET abonelerinin kullanabildiği Tivibu, beklentilere cevap verecek şekilde tüm internet kullanıcılarına açıldı.

Tivibu farklı internet ile çalışır mı?

Biraz önce gelen açıklamaya göre artık tüm internet kullanıcıları belli bir ücret karşılığında Tivibu'nun tüm özelliklerinden faydalanabilecek. ... Tivibu Akıllı TV tarafında ise 31 adet TV kanalı izlenebiliyor ve 500'ün üzerinde içerik yer alıyor.

Tivibu Web internet kotasını etkiler mi?

Tivibu GO internet kullanımı kotamı etkiler mi? Tivibu, internet üzerinden veri akışı ile gerçekleşen bir hizmet olduğu için Tivibu GO'ya bağlantı gerçekleştirdiğiniz internet paketinin kotası etkilenecektir.Tivibu GO Aile Paket'e bağlanılması halinde aşağıdaki bilgilerin dikkate alınması gerekir.

Tivibu Go aile paketi nedir?

Web, Cep ve Tablet üzerinden erişim istenmesi halinde, Tivibu Go Aile Paketi aylık 7,90 TL ile ücretlendirilecektir. Bu üç ekrana ek olarak desteklenen akıllı televizyonlar içerisinde bulunan Tivibu Smart TV uygulaması üzerinden erişim opsiyonu istendiğinde Tivibu Go Aile Paketi için aylık ücreti 15,90 TL olacaktır.