Gizli kargo nasıl?

İçindekiler:

  1. Gizli kargo nasıl?
  2. Gönderici bilgisi olmadan kargo gönderilir mi?
  3. Gizli teslimat nedir?
  4. Telefon numarasına kargo gönderilir mi?
  5. PTT kargo kimlere teslim edilir?
  6. Durex hangi kargo?
  7. Ok okey ne işe yarar?

Gizli kargo nasıl?

Gizli paketler, kargo firmasına kapalı verilir ve paket üzerinde logo veya marka ibaresi bulunmaz. Böylece kargo firması ve yetkilileri dahil kimse paket içerisinde ne taşıdığını bilmez ve size aynı gizlilikte teslimat yapılır.

Gönderici bilgisi olmadan kargo gönderilir mi?

Adreste alıcının olmaması durumunda, adrese kargoyu getirdiğimize dair ihbar notu bırakılır ve kargo şubeye geri getirilir. Şubeye geri getirilen kargolar 3 iş günü içerisinde alıcı tarafından şubemize gidilerek teslim alınmalıdır. Aksi takdirde göndericinin bilgisi dahilinde kargo çıkış şubesine iade edilir.

Gizli teslimat nedir?

SORU : Kargom gizli mi gelecek ? CEVAP : Kesinlikle gizli gelecek. ... Kargonuzu size teslim eden kargo görevlisininde getirdiği ambalajın içeriğini bilme imkanı yoktur. Her siparişiniz bizim ile paylaştığınız bir sır gibi işlem görmektedir, kimsenin bilmesine imkan yoktur.

Telefon numarasına kargo gönderilir mi?

Telefon İhbarlı Teslimat Göndericinin gönderi yapılırken talebi üzerine kargolarınız size en yakın şubeye ulaştığında Alıcıya telefon araması ile kargonun şubemize ulaştığı bilgisi verilir. Bilgilendirme sonrası şubelerimize gidip kimlik ibraz edilerek kargo teslim alınabilir.

PTT kargo kimlere teslim edilir?

MADDE 35 –(1) Adreste teslim edilecek gönderiler öncelikle alıcılarına ve varsa vekil ya da mutemetlerine, bunların bulunmaması halinde gönderiyi alma hakkı ve yetkisi bulunan vekil, mutemet, veli, vasi, kayyum, müdür, hizmetçi ile alıcıyla birlikte oturan, görünüşüne nazaran on sekiz yaşından aşağı olmayan ve bariz ...

Durex hangi kargo?

Siparişlerinizi istediğiniz Yurtiçi kargo şubesinden de teslim alabilirsiniz.

Ok okey ne işe yarar?

Kelime anlamı “koruyucu” olan prezervatif, istenmeyen gebelikten ve cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunmayı sağlar. İlişki sonunda meninin dışarı akmasını engellen bir kılıf olarak tanımlanabilir.