Torku nun sahibi kimdir?

İçindekiler:

  1. Torku nun sahibi kimdir?
  2. Torku markası ne zaman kuruldu?
  3. Torku ne anlama gelir?
  4. Torku yerli mi?
  5. Torku Hangi şehrin?
  6. Torku Genel Müdürü Kimdir?
  7. Torku nasıl bir marka?
  8. Torku ne üretiyor?
  9. Torku hangi ilde?
  10. Konya Şeker kaç fabrikası var?
  11. Konya Şeker Genel Müdürü kim?
  12. Recep Konuk kimdir ne iş yapar?

Torku nun sahibi kimdir?

Ayrıntılar haberimizde... Anadolu Birlik Holding'in sahibi olduğu Konya Şeker Fabrikası tarafında üretilmektedir. Torku markası, bir üretici kooperatifi olan Konya Şeker'in vizyoner bakış açısının sonucu olarak 2007 yılında ortaya çıktı.

Torku markası ne zaman kuruldu?

TORKU TARİHİ GEÇMİŞİ Torku markasına ulaşan yolun ilk adımı olan Konya Şeker Fabrikası 1952 yılında Konya'da kuruldu. 1953 yılında ilk fabrikanın temelleri atıldı. Bir sonraki yıl yani 1954'te fabrika ilk üretimine başladı.

Torku ne anlama gelir?

Öz Türkçe bir kelime olan Torku ismi Türk-İslami devir eserlerinden ve ilk Türkçe sözlük olan Kaşgarlı Mahmut'un Divan-ı Lügati't Türk adlı eserinden gelmektedir. Torku ismi Divan-ı Lügati't Türk'te ipek gibi saf, temiz, sağlam, ipeksi diye tarif edilmektedir.

Torku yerli mi?

Torku markası, bir üretici kooperatifi olan Konya Şeker'in vizyoner bakış açısının sonucu olarak 2007 yılında ortaya çıktı.

Torku Hangi şehrin?

Ürün portföyü şeker, şekerleme, çikolata, unlu mamüller, dondurulmuş ürünler, modern seracılık ürünleri, süt ve süt ürünleri, et ve et ürünleri ile bitkisel yağlardan oluşmaktadır. Üretimi Konya'nın merkez ilçelerinden Meram'da sürdürülmektedir.

Torku Genel Müdürü Kimdir?

Erhan Kılınç - Genel Müdür - Torku | LinkedIn.

Torku nasıl bir marka?

Türkiye'nin gıda devlerinden Konya Şeker'in gıda sektöründeki mamul ürünlerinin çatı markası olan Torku, "Yılın Gıda Markası" kategorisinde halk oylaması ile en fazla oyu alarak birinci seçildi. ... “Torku gıda sektöründe yarım asrı aşkın bir tecrübeden güç alan Türkiye'nin en genç ve en dinamik gıda markasıdır.

Torku ne üretiyor?

Torku
  • Bisküvi.
  • Çikolata, Gofret.
  • Şeker.
  • Çikolata Krema, Ezme.
  • UHT Süt.
  • Peynir.
  • Helva, Tahin ve Pekmez.
  • Kolonyalar.
Daha fazla öğe...

Torku hangi ilde?

Ürün portföyü şeker, şekerleme, çikolata, unlu mamüller, dondurulmuş ürünler, modern seracılık ürünleri, süt ve süt ürünleri, et ve et ürünleri ile bitkisel yağlardan oluşmaktadır. Üretimi Konya'nın merkez ilçelerinden Meram'da sürdürülmektedir.

Konya Şeker kaç fabrikası var?

Konya Şeker'in kuruluşunda ilk faaliyet konusu olan pancar şekeri üretimi bugün için de şirketin ana faaliyet konusudur ve 33 şeker fabrikasının üretim gerçekleştirdiği ülkemizde, 200 bin ton/yıl kapasiteli Konya Şeker Fabrikası ve 300 bin ton/yıl üretim kapasiteli Çumra Şeker Fabrikası'ndan oluşan iki şeker ...

Konya Şeker Genel Müdürü kim?

Yönetim Kurulu
MUSTAFA ZEREKYönetim Kurulu Başkanı
FARUK ÇÖKLÜYönetim Kurulu Üyesi
YAVUZ ERENCEYönetim Kurulu Üyesi
MERDAN ÇALIŞKANYönetim Kurulu Üyesi
MUSTAFA HEPOKURYönetim Kurulu Üyesi
4 satır daha

Recep Konuk kimdir ne iş yapar?

Recep Konuk (d. 1956 Çumra Konya),Türk ticaret ve siyaset adamı. ... Pankobirlik, Anadolu Birlik Holding ve Konya Şeker yönetim kurulu başkanı, eski Çumra belediye başkanı (1994). Ayrıca Konya Şekerspor'un onursal başkanıdır. 25. dönemde AK Parti Karaman milletvekili seçilmiştir.