Garanti Bankası Eureko Sigorta nedir?

İçindekiler:

  1. Garanti Bankası Eureko Sigorta nedir?
  2. Garanti Hayat sigortasi nedir?
  3. Garanti Emeklilik müşteri temsilcisine nasıl bağlanılır?
  4. Garanti Bankası telefon numarası kaç?
  5. Eureko sigorta neleri kapsar?
  6. Garanti Plus sigorta nedir?
  7. Hayat sigortası kimlere yapılır?
  8. Garanti otomatik BES nasıl iptal edilir?
  9. Eureko sigorta zorunlu mu?
  10. Özel Hayat Sigortası neleri kapsar?
  11. Hayat Sigortası kaç yaşına kadar yapılıyor?

Garanti Bankası Eureko Sigorta nedir?

Hayat dışının tüm branşlarında faaliyet gösteren Eureko Sigorta, 1989'da Garanti Sigorta olarak kuruldu ve Ekim 2007'de bugünkü adını aldı. Genel merkezi İstanbul'da bulunan Eureko Sigorta, Garanti BBVA ve yurt çapındaki acente ve broker ağı ile müşterilerine fark yaratan sigortacılık hizmet ve ürünleri sunar.

Garanti Hayat sigortasi nedir?

Siz ve sevdikleriniz güvence altında! Vefat veya kaza sonucu daimi maluliyet durumunda kredi, kredi kartı, kredili mevduat hesabı, çek karnesi ve teminat mektubu gibi borçlarınızın ödenmesini ve sonrasında kalan tutar olması durumunda hak sahiplerine verilmesini sağlayan bir hayat sigortasıdır.

Garanti Emeklilik müşteri temsilcisine nasıl bağlanılır?

Resmi tatiller hariç, hafta içi 08.30–17.30 saatleri arasında 4 numaralı Garanti Emeklilik Çağrı Merkezini arayarak müşteri temsilcileriyle görüşebilir, ayrıca 7 gün 24 saat dilediğiniz zaman "sesle yönlendirme" özelliğini kullanarak müşteri temsilcisine bağlanmadan hizmet alabilirsiniz.

Garanti Bankası telefon numarası kaç?

4 Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi.

Eureko sigorta neleri kapsar?

Yangın, yıldırım ve infilak gibi felaketlerin, doğrudan sigorta altında olan eviniz veya eşyalarınıza verdiği zararlar teminat altındadır. Aynı zamanda evinizdeki yangın ve infilak sebebiyle komşunuzda meydana gelebilecek hasarlarımızda teminat altındadır.

Garanti Plus sigorta nedir?

Özellikler ve Teminatlar Evim Garantide Plus ile evinizde gerçekleşebilecek her türlü risk için evinizi ve/veya eşyalarınızı geniş teminatlarla güvence altına alabilirsiniz. Poliçede belirtilen riskler sonucu evinizde bulunan misafir eşyalarının zarar görmesi sonucu oluşan hasarlarınız karşılanır.

Hayat sigortası kimlere yapılır?

Hayat sigortası, sigorta güvencesi ile vefatı halinde geride kalanları güvence altına almak isteyen isteklilere yapılır. ... Sigorta şirketleri yaygın olarak 18 – 65 yaş aralığında bulunan istekliler için hayat sigortası ürününü kullandırmaktadır. 65 yaş ve üzeri istekliler için sigorta yapan şirket sayısı azdır.

Garanti otomatik BES nasıl iptal edilir?

GARANTİ BES İPTALİ İŞLEMİ TELEFONDA NASIL YAPILIR? Bireysel emeklilik sisteminizi telefon yolu ile iptal etmek istiyorsanız saat 17:00'a kadar 4 numarayı tuşlayarak mevcut iptal işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu numarada sesli yönlendirme mevcuttur.

Eureko sigorta zorunlu mu?

Zorunlu Trafik Sigortası Hakkında Bilgi Al - Eureko Sigorta. Tüm araçlar için yaptırılması zorunludur ve trafikteki temel riskleri güvence altına alır. Yasal zorunluluk Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde, trafiğe çıkan her tür araç için geçerlidir ve yaptırılmaması halinde araç trafikten alıkonulur.

Özel Hayat Sigortası neleri kapsar?

Hayat sigortası, sigorta şirketinin belli bir prim karşılığında sigortalının sözleşmede belirtilen süre içinde ve sözleşmede belirtilen hallerde yaşam kaybı, kritik hastalık, işsizlik, tam ve kalıcı sakatlık gibi durumlarda belirlenen kişilere veya sözleşmede belirtilen süreden daha uzun hayatta kalması halinde ...

Hayat Sigortası kaç yaşına kadar yapılıyor?

Hayat sigortası yaptırmak için yaygın olarak sigorta şirketleri, isteklilerin 18 – 65 yaş aralığında olmasını ister. Yaş kriterini yerine getirmeniz halinde “Hayat Sigortası Genel Şartları” içerisinde yer alan yükümlülüklerinizi yerine getirerek hayat sigortasından yararlanabilirsiniz.