Faturalı hat nasıl belli olur?

İçindekiler:

  1. Faturalı hat nasıl belli olur?
  2. Faturalı mı faturasız mı olduğunu nasıl anlarım Turkcell?
  3. Türk Telekom faturalı olup olmadığı nasıl anlaşılır?
  4. Faturalı olduğumu nasıl anlarım Turkcell?

Faturalı hat nasıl belli olur?

Faturalı hat bir ay boyunca yaptığınız konuşma,sms,internet ve benzeri harcamaların tutarını fatura kesim tarihinden sonra ödeyebildiğiniz abonelik şeklidir. Faturalı hat kullanıcıları kontörlü hatlarda olduğu gibi önceden kontör satın almak zorunda değillerdir.

Faturalı mı faturasız mı olduğunu nasıl anlarım Turkcell?

En altta bulunan "İşlem Merkezi" seçeneğine tıklayın. Açılan sayfada sol tarafta bulunan menüden "Hat Özetim"e tıklayarak aboneliklerinizi görünteleyebilirsiniz. Mevcut aboneliklerinizi hemen öğrenmek için tıklayın. Dilerseniz DURUMUM yazarak 2222'ye ücretsiz SMS göndererek de öğrenebilirsiniz.

Türk Telekom faturalı olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Bu servis sadece faturalı mobil hatlar içindir. Cep telefonunuzun mesajlar bölümüne girip "FATURA" yazarak 5555'e gönderin ya da *100#'yi tuşlayın. Cep telefonunuza gelecek olan mesaj ile son döneme ait mobil fatura tutarınızı, son ödeme tarihinizi ve varsa ödenmemiş mobil faturalarınızı öğrenebilirsiniz.

Faturalı olduğumu nasıl anlarım Turkcell?

Faturalı
  1. Son aya ait fatura tutarınızı, FATURA yazıp 2222'ye göndererek sorgulayabilirsiniz.
  2. Turkcell Şifreniz ile Online İşlemler'e girerek "Ödenmemiş Fatura" linkine tıklayarak faturalarınızın tutar ve son ödeme tarihlerine ilişkin bilgilere ulaşabilirsiniz.
Daha fazla öğe...