Okulistik üyeliği ücretli mi?

İçindekiler:

  1. Okulistik üyeliği ücretli mi?
  2. Okulistik Sınavı neden yapılır?
  3. Okulistik de neler var?
  4. Okulistik Üyelikten nasıl çıkılır?
  5. Okulistik güvenli mi?
  6. Okulistik şifremi unuttum ne yapabilirim?
  7. TYT Deneme kaç dk?

Okulistik üyeliği ücretli mi?

Okulistik Üyeliği: ... Okulistik üyeliği, veliler, öğretmenler, yöneticiler ve öğrenciler için ücretsizdir. Ancak sayılan üyelik çeşitleri için hangi içeriklerin ücretsiz olarak sağlanacağı, hangi içeriklerin ücretli üyelik satın alınarak sağlanacağını belirleme hakkı TEKNOLİST'e aittir.

Okulistik Sınavı neden yapılır?

Okulistik olarak 2004 yılından beri kurumsal ölçme ve değerlendirme çözümleri sunmaktayız. Sorularımız güncel MEB Öğretim Programı ile %100 uyumlu olarak hazırlanmaktadır. Ölçme ve değerlendirme çözümlerimiz “eğitim süreçlerindeki gelişimi” raporlamak ve kalitesini arttırmak amacıyla geliştirilmiş birer araçtır.

Okulistik de neler var?

Okulistik'te Türçe, matematik, fen bilimleri, hayat bilgisi, sosyal bilgiler ve İngilizce derslerine ait eğitim içerikleri bulunur. Bu dersler ve derslere ait içerikler, Türkiye'deki tüm okullara dağıtılmış ders kitaplarının konu ağaçlarına uyarlanabilen bir yazılımla yönetilir.

Okulistik Üyelikten nasıl çıkılır?

Üyenin, Üyelik başlangıç anından itibaren 14 (on dört) gün içerisinde hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin hizmeti reddederek sözleşmeden cayma hakkı vardır. Cayma bildiriminin e-posta, faks, posta ve benzeri bir yolla TEKNOLİST'e ulaşmasından itibaren üyelik iptal edilir.

Okulistik güvenli mi?

Güvenilir bir eğitim sitesi olan Okulistik ile çocuklarınızın eğitimine gönül rahatlığı ile devam edebilirsiniz.

Okulistik şifremi unuttum ne yapabilirim?

Şifre İşlemleri Bilgilendirmeleri Okulistik ana sayfasında 'Giriş Yap' bölümünün içerisinde yer alan ''şifremi unuttum'' yazısına tıklayınız. Açılan penceredeki TCKN kutusuna sistemde kayıtlı olan T.C. kimlik numaranızı yazıp kontrol et butonuna tıklayınız.

TYT Deneme kaç dk?

TYT'de geçen yıllarda verilen 135 dakikalık süre 165 dakikaya çıkarıldı. AYT 180 dakika, YDT 120 dakika olacak şekilde 2020 yılında sınav süreleri belirlenmişti.