Uşak Üniversitesi harç ücreti nasıl yatırılır?

İçindekiler:

  1. Uşak Üniversitesi harç ücreti nasıl yatırılır?
  2. Katkı payı öğrenim ücretleri nereye ödenir?
  3. Uşak Üniversitesi Kayıt Yenileme Ne Zaman?
  4. Uşak Üniversitesi Kayıt Yenileme Nasıl Yapılır?
  5. Mazeretli Ders Kaydı nereden yapılır?
  6. AKTS nedir Uşak Üniversitesi?

Uşak Üniversitesi harç ücreti nasıl yatırılır?

Öğrenciler katkı payı/öğrenim ücreti ödemelerini, öğrenci numaraları ile Türkiye genelindeki tüm Ziraat Bankası şubelerinden, Ziraat Bankası ATM'lerinden veya Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı üzerinden yapabilecektir. Başka banka ve şubelerden EFT veya havale kabul edilmemektedir.

Katkı payı öğrenim ücretleri nereye ödenir?

Öğrenci katkı payı öğrenci tarafından T.C. Ziraat Bankası ATM 'lerinden TC Kimlik numaraları ile iki taksit halinde yıllık olarak ödenir.(akademik takvimde belirtilen kayıt yenileme dönemlerinde (Güz ve Bahar yarıyılları başında) Ödeme dekontu/ makbuzu bir yere teslim etmenize gerek yoktur.

Uşak Üniversitesi Kayıt Yenileme Ne Zaman?

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi için kayıt yenileme dönemi 13 - 'dir.

Uşak Üniversitesi Kayıt Yenileme Nasıl Yapılır?

Tüm işlemlerini internet üzerinden yapabilirler. Öğrencilerimizin, Danışman Hocaları ile irtibata geçip ders kayıtlarını onaylatmaları gerekmektedir. Ders kayıt iş ve işlemleri ile ilgili tüm sorumluluk öğrenciye aittir. Daha detaylı bilgi için öğrencilerimizin danışmanları ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

Mazeretli Ders Kaydı nereden yapılır?

Öğrenci bilgi sisteminden ders kaydını kontrol eder. 1. Süresi içinde kaydını yenileyemeyen haklı ve geçerli mazereti olan öğrenci, akademik takvimde belirtilen mazeretli geç kayıt süresi içerisinde mazeretini belirten dilekçe ile öğrenci işleri birimine başvurur.

AKTS nedir Uşak Üniversitesi?

Avrupa Kredi Transfer Sistemi (ECTS/AKTS), öğrencilerin yurtdışında aldıkları ve başarılı oldukları ders kredilerinin, bir yüksek öğrenim kurumundan diğerine transfer edilmelerini sağlayan bir sistemdir. Sınav ve değerlendirme notları genellikle notlarla ifade edilir.