Iş yeri hekimi zorunlu mu?

İçindekiler:

  1. Iş yeri hekimi zorunlu mu?
  2. Işverenin 50 den az çalışanı olan ve az tehlikeli sınıfta yer alan işyerleri için işyeri hekimi ve iş güvenliği uzmanı çalıştırma yükümlülüğünün yürürlük tarihi nedir?
  3. 50 den az çalışanı olan işyeri iş güvenliği uzmanı çalıştırmakla yükümlü müdür?
  4. İşyeri hekimi en az kaç işçi için zorunlu?

Iş yeri hekimi zorunlu mu?

İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu'nda yapılan son düzenlemeye göre; 1 Temmuz 2020 tarihinden itibaren kafeler, terziler, hukuk büroları, muhasebe büroları, eczaneler, berberler, manavlar, lokantalar, kapıcı bulunduran apartmanlar gibi 50'den az çalışanı olan tüm yerlerinde de güvenliği uzmanı ve iş yeri hekimi ...

Işverenin 50 den az çalışanı olan ve az tehlikeli sınıfta yer alan işyerleri için işyeri hekimi ve iş güvenliği uzmanı çalıştırma yükümlülüğünün yürürlük tarihi nedir?

BU UYGULAMANIN YÜRÜRLÜĞE GİRDİĞİ TEMMUZ AYINDA YAYIMLADIĞIMIZ BLOG YAZIMIZ İSE ŞU ŞEKİLDEYDİ: 01.07.2020 Tarihinden itibaren 50 çalışan sayısından daha az kişi ile az tehlikeli sınıfta faaliyet gösteren işletmeler ile kamu kurumlarında iş yeri hekimi ve iş güvenliği uzmanı bulundurma zorunluluğu uygulamaya geçti.

50 den az çalışanı olan işyeri iş güvenliği uzmanı çalıştırmakla yükümlü müdür?

01.07.2020 Tarihinden itibaren 50 çalışan sayısından daha az kişi ile az tehlikeli sınıfta faaliyet gösteren işletmeler ile kamu kurumlarında iş yeri hekimi ve iş güvenliği uzmanı bulundurma zorunluluğu uygulamaya geçti.

İşyeri hekimi en az kaç işçi için zorunlu?

01.07.2020 Tarihinden itibaren 50 çalışan sayısından daha az kişi ile az tehlikeli sınıfta faaliyet gösteren işletmeler ile kamu kurumlarında iş yeri hekimi ve güvenliği uzmanı bulundurma zorunluluğu uygulamaya geçti.