Yediveren çilek nedir?

İçindekiler:

  1. Yediveren çilek nedir?
  2. Yediveren çilek var mı?
  3. Çilek fidanı kaç TL?
  4. Yediveren çilek tadı nasıl?
  5. 1 dönüm tarladan kaç ton çilek alınır?
  6. Çilek fidesi ne kadar sulanır?

Yediveren çilek nedir?

Nötr Gün Çilek Fidesi Yani Yediveren Çilek Fidesi Çeşididir. ... Çilek fidesi Diamente ve Aromas'ın iyi özelliklerinin alınmasıyla elde edilmiş çilek fidesi çeşididir. çilek fidesinin en önemli özelliği meyve kalitesinin çok iyi olmasıdır. 'un meyve aroması Türkiye de yetiştirilen çeşitler arasında en iyi olandır.

Yediveren çilek var mı?

Çilekte çiçekler salkım şeklindedir. Yediveren çilek meyve aroması Türkiye de yetiştirilen çeşitler arasında en iyi olandır. Balkonda, saksıda bahçenizde yetiştirebilirsiniz. 10 ile 5000 adet çilek fidesi dikimi yapılır.

Çilek fidanı kaç TL?

FİDESAN ÇİLEK FİDESİ - Çilek Fidesi Fiyatları ÇİLEK FİDESİ FİYATLARI. 1 adet çilek fidesi fiyatları 0,20 kuruş. 20 adet çilek fdesi fiyatları: 5 lira. 50 ADET ÇİLEK FİDESİ FİYATI 20 LİRA. Yediveren çilek fidesi fiyatı 100 adet adet yediveren çilek fidesi fiyatı 200 lira.

Yediveren çilek tadı nasıl?

Orta irilikte meyveleri sezon sonuna kadar iriliğini kaybetmez. Hasat sonrası da meyvelerin dayanıklık süresi uzundur. Meyve tadı ve aroması yüksektir. Antracnoz'a, verticilum'a ve fitoftora'ya çok dayanıklıdır.

1 dönüm tarladan kaç ton çilek alınır?

Dönüm başına fide ekilerek, topraklı tarıma göre 5 kat daha fazla ürünle yıl sonunda dönüm başına 18 ton rekolte aldıklarını ifade etti.

Çilek fidesi ne kadar sulanır?

Yaz dikiminde dikilen çilek fideleri 15 gün boyunca günde 3 kez sulanmalıdır. Bu dönemden sonra çileğin aşırı sulanmaması gerekir. Aşırı sulanan çileklerde mantar ya da sarılık gibi hastalıklar oluşabilir. Damlama sulama yöntemi çilek yetiştiriciliğinde kullanılan en ideal yöntemdir.