Kerevizin saplarından yemek nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Kerevizin saplarından yemek nasıl yapılır?
  2. Kereviz yaprakları ile yemek yapılır mı?
  3. Kereviz sapı nasıl temizlenir?
  4. Sap kereviz nasıl yenir?

Kerevizin saplarından yemek nasıl yapılır?

Kereviz Sapı Yemeği Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. Tencereye sıvı yağı dökün, az kızdırın.
  2. Sonra soğan, sarımsak ve sivri biber katıp, iyice karıştırarak kavurmaya başlayın.
  3. Tuz, karabiber ve kimyon katıp, sonra da orta büyüklükte doğranmış kereviz saplarını katın ve beraber kavurmaya devam edin.
Daha fazla öğe...•BE

Kereviz yaprakları ile yemek yapılır mı?

Kereviz sapının yemeğini yapabileceğiniz gibi, nefis lezzette, şifa kaynağı Kereviz Sapı Çorbası yaparak da tüketebilirsiniz. Kereviz Sapı Salatası da yine harika bir alternatif olacaktır. Nohutlu Kereviz Sapı Yemeği tarifiyle, kereviz saplarına nohut eklenerek besleyici ve doyurucu yemekler hazırlanabilir.

Kereviz sapı nasıl temizlenir?

Havadar ve güneş ışığını Görmeyen bir yerde saplarını tek sıra halinde dizdikten sonra kuruyana kadar sapları çevir ederek bu işlemi devam ettirin. Kuruma işlemi tamamlandıktan sonra kerevizleri toz haline getireceksiniz ve parçalayarak yemeklerin içerisinde rahatlıkla kullanabilir hale getireceksiniz.

Sap kereviz nasıl yenir?

Kereviz saplarını çiğ olarak tüketebilirsiniz. Dilerseniz çiğ kereviz saplarını salatalarınıza ekleyebilir veya yeşil detoks içecekleri hazırlarken, içerisine kereviz sapı da ekleyip blenderdan geçirebilirsiniz. Çorba hazırlarken içerisine bir iki sap kereviz ekleyebilirsiniz.