Tavuklara hangi vitamin iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Tavuklara hangi vitamin iyi gelir?
  2. Farmatom tavuk ilacı ne işe yarar?
  3. Netfor tavuk ilacı ne ise yarar?
  4. Polivit tavuklarda kullanılır mı?
  5. Farmatom ilacı ne işe yarar?
  6. Royal Pantonic nasıl kullanılır?
  7. Tavuk bitleri ile nasıl mücadele edilir?
  8. Farmatom vitamin nasıl kullanılır?
  9. Farmatom ne için kullanılır?
  10. Farmatom nasil kullanilir?
  11. Pantonic güvercin nasıl kullanılır?

Tavuklara hangi vitamin iyi gelir?

Vitaminlerden en önemlilerini burada sıralayalım:
  • Vitamin A. Temel vitaminlerden biridir. ...
  • Vitamin D. Vücuda giren kalsiyum ve fosfor bu vitamin yardımıyla işe yarar. ...
  • Vitamin E. Kanatlıların yumurtalarında yavrunun gelişmesi için bu vitamine ihtiyaç vardır. ...
  • Vitamin B2. ...
  • Pantotenik asit.

Farmatom tavuk ilacı ne işe yarar?

Farmatom; iştahı ve yemden yararlanmayı artırır, sindirim sistemindeki florayı ve bağışıklık sistemini destekler. Farmatom; genç hayvanlarda (buzağı, kuzu, tay, deve yavrusu, tavuklarda) büyüme ve gelişmeye katkı sağlar.

Netfor tavuk ilacı ne ise yarar?

Vitamin B1,C, İyot, Potasyum ve esansiyel yağlar içeren, solunum yollarının neminin korunmasında ekspektoran etkili tamamlayıcı yem. Kullanım Amacı: Etçi ve yumurtacı tavuklarda; solunum yollarının doğal yollardan rutubetinin korunmasının solunum yolu hastalıklarına karşı direnci artırdığı bilinmektedir.

Polivit tavuklarda kullanılır mı?

Polivit Se 100 Gr Kedi Köpek Süs Kuşları Kanatlı Arı Vitamin Mineral, kedi ve köpeklerde, güvercin ve süs kuşlarında, tavuk ve civcivlerde özellikle de arılarda eksilen vitamin mineral ve selenyum ihtiyacını karşılayan, yoğun Selenyum takviyeli vitamin ve mineral takviyesidir.

Farmatom ilacı ne işe yarar?

Farmatom; iştahı ve yemden yararlanmayı artırır, sindirim sistemindeki florayı ve bağışıklık sistemini destekler. Farmatom; Genç hayvanlarda (Buzağı, kuzu, tay, deve yavrusu, tavuklarda) büyüme ve gelişmeye katkı sağlar.

Royal Pantonic nasıl kullanılır?

Suya katılarak kullanılır. Büyükbaş hayvanlarda, günlük 50ml. Koyun, keçi, buzağılarda günlük 5ml, kuzularda 3ml, kanatlı hayvanlarda ise 1 ton içme suyuna ortalama 1-2 litre ölçekleri ile kullanılır.

Tavuk bitleri ile nasıl mücadele edilir?

Kümesin Düzenli Aralıklarla Temizlenmesi Bunun nedenlerinden bir tanesi; kümeslerin düzenli aralıklarla havalandırılmaması ve hijyen kurallarına uygun olmamasıdır. Bu durumun ortadan kaldırılması adına kümes zeminlerinin 5-7 günde bir olacak şekilde temizlenmesi ve zemine yılda 2-3 kez kireç atılması gerekir.

Farmatom vitamin nasıl kullanılır?

Farmatom; genel olarak 1 ton içme suyuna 1-2 litre katılarak ta kullanılabilir. Belirtilen dozlar hayvanın içebileceği kadar bir içme suyu ile her ay en az 4-5 gün süreyle devam ettirilmelidir.

Farmatom ne için kullanılır?

Royal Farmatom genç hayvanlarda gelişimi destekler. Diyet değişikliklerinde ve stres durumlarında yardımcı olarak kullanılır. Nükleotid içeriği sayesinde ineklerde karaciğerin yağlanmasını engellerken lohusa döneminde beslenmenin düzenli olmasını sağlar. Atlarda performans artırıcı ve iştah açıcı olarak kullanılır.

Farmatom nasil kullanilir?

Kullanım şekli ve dozu: Hayvanlara genel belirtilen dozlar verilebileceği gibi suyuna katılarakta kullanılabilir. Belirtilen dozlar 4-5 gün süreyle devam ettirilmelidir. Tavuk ve Hindilerde: 1-2 litre Farmatom 1 ton içme suyuna katılarak 5 gün süreyle içirilir.

Pantonic güvercin nasıl kullanılır?

Pantonic kullanımı çok kolay bir solüsyondur. Kendine has kokusu içeriğindeki vitaminlerden gelmektedir. Hayvanların suyuna karıştırılarak kolaylıkla içirilir.